Létezik Dél-Koreában egy édesség, amely mintegy ezer éves múltra tekint vissza. És létezik egy család, aki nem enged ebből az ősrégi tradícióból. 

Bonk-Seok Kang a mai napig készíti a yeot névre hallgató finomságot, amely ma is hatalmas népszerűségnek örvend. A yeot története a Goryeo Dinasztia uralkodásáig nyúlik vissza, ám akkor kizárólag a leggazdagabbak kiváltsága volt. Ma már mindenki számára elérhető. A Kang család 140 éve foglalkozik ezzel az édességgel. Bonk-Seok a nagyapjától és az apjától tanulta a receptet, és most is ragaszkodik a tradicionális és eredeti elkészítési módhoz. Léteznek egyszerű változatok is, amelyek fehér rizsből készülnek, de a család előszeretettel készít gyömbéres, harangvirágos és sütőtökös változatot is.

A maláta úgy készül, hogy beáztatják az árpamagokat. A fehér rizst alaposan átöblítik. Ezek után a rizst összekeverik a malátával és a vízzel, és enyhén fermentálják. Az édeskés keveréket ezek után egy edénybe teszik és lassú tűzön sütni kezdik. Ezek után jön a legizgalmasabb folyamat, azaz a kihúzás, amelynek során a massza elkezd áttetszővé válni. Enélkül is lehet yeot-ot készíteni, de akkor túl kemény és száraz lesz, márpedig az nem az igazi. A Kang család ragaszkodik a nyújtáshoz, mert ez teszi az ő változatukat eredetivé és igazán egyedivé. A családfő azt mondja, büszkeséggel tölti el őket, hogy tovább vihetik ezt a csodálatos tradíciót.