Hirdetés
Hirdetés

Csúcskonyha mint kísérleti helyszín

SZERZŐ: DiningGuide
2016. augusztus 25.
A Michelin-csillagos séf és étteremtulajdonos, Marc Fosh újszerű koncepciót vezet be legújabb helyén. Az ötlet marketinghúzásnak sem utolsó: a Palma de Mallorcán nyíló étterem vendégei a Fosh Group többi éttermében tervezett fogásokat kóstolhatják meg a vacsorák során.
Hirdetés

A többi helyen tehát azok az ételek fognak étlapra kerülni, amelyeket a Fosh Lab vendégei a legjobbaknek ítéltek. A vendégek élőben végig tudják követni képernyőn, hogyan készítik el a fogásokat, de aki igazán kíváncsi, az a konyhába is bepillanthat. A fogások elfogyasztása után személyesen, szóban tudják majd értékelni az ételeket személyzetnek.
A mallorcai étterem 28 vendéget fog tudni fogadni, a kísérleti menü pedig 9 fogást fog számlálni. Marc Fosh a magáról elnevezett Michelin-csillagos étterem és másik új étterme, a Fosh Kitchen ételeit fogja kínálni a Fosh Labben.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram