Megkértünk pár, 2014-ben szerintünk nagyot alakító arcot, hogy nyomjanak magukról egy selfie-t. És ha már befogta őket a kamera, húzzanak magukhoz valakit/valamit, aki/ami számukra fontos volt és nyomjanak rá egy csókot. Többen szégyellősek voltak, nem vállalták, mások mellőzték a puszit, de, akik küldtek, azokat csókoltatjuk.

Csanda Eszter és Susánszky Ádám

Csanda Eszter, a Zing egyik tulajdonosa, társát, Susánszky Ádámot csókolja. Képhez fűzött kommentje: “Szerintem egyértelmű, miért Ádám kapta a puszit. Az utóbbi évben volt boldogság, szomorúság, feszültség, lazaság, vita és nagy kibékülés, de teljesen mindegy épp, melyik érzést éltem át, pontosan tudtam, hogy mindig vissza tudunk térni az alapokhoz mindig tudjuk, mit miért kezdtünk el és ha szükséges újra tudjuk fogalmazni a közös irányt! Millió csók neki és sok boldogság 2015-re!”

Sárközi Ákos

Sárközi Ákos, a Michelin-csillagos Borkonyha séfje, aki kisebb, fejtorzító plasztikai műtéten átesve, a következőt mondta a képről: “Imádom a bárányt, végre van itthon is szuper tenyésztő.”

Wossala Rozina

Wossala Rozina nem csak az gasztroszcénában, de a Konyhafőnökben is nagyot alakított 2014-ben. Elnéznénk a hamarosan forgó második évadban is. Üzenete: “Hol kezdjem? Azt sem tudom eldönteni, hogy maga a vörösbor vagy a nebbiolo fajta miatt csókolgatom ezt az üveget… Talán mindkettő! Ezzel biztos nem főznék, de csodálatos kísérője volt a karácsonyi menünek!”

Korponai Péter

Űrt tölt be a Balzacbeli szuterénből a Paulay Ede utcai hodályba átköltözött Desszert.Neked desszertműhely, amit többek mellett Korponai Péter cukrászséf visz, akiről valahogy sejtettük, hogy macaronnal pózol majd. Semmi baj. Hogy még egy lapáttal rátegyünk: “A macaron kapta a csókot mert addiktív, csinos, izgalmas, változatos, kifinomult, játékos, kihívásokkal teli…az életem része…szeretem.”

Fülepi Kálmán

Teli a keze Fülepi Kálmánnak, így hogy is várhattuk volna el, hogy selfiezzen. A húsokat látva legalább elsüthetjük azt az olcsó poént, hogy az egykori nU-s konyhafőnök december óta Székesfehérvár császára . A beat ugyanis a koronázóváros új reménysége.

Hlatky-Schlichter Hubert és Lőrincz György

A csók itt is elmaradt, de azért csüngnek egymáson a fiúk. Hlatky-Schlichter Hubert (balról) és Lőrincz György. Előbbi a Babel tulajdonosa, utóbbi a séfje. Igen, a Babel idén megnyitott.

Ryan

Valahogy úgy adódott, hogy csomót foglalkoztunk idén a kávéval, az újhullámos kávézókkal. A Baroko is jön majd, de addig is a Fülöp-szigeteki Ryan egy kávéillatú csókot lehet az olvasók arcára.

Lackó Róbert

Mangalicásembert mindenképpen akartunk, Lackó Róbert képét látva talán egyértelmű miért is őt. Úgy dajkálnánk mi is.

Bart Dani

Bart Dani, a Főzdefeszt egyik ötletgazdája, a Folyékony kenyér blog írója itt a szánkból veszi ki a szót, de legalább nem kell leírni, hogy sör tekintetében miről is szólt 2014. Idén két Street Food Show-t is megéltünk együtt. Dani kezében egy Házikó.