Hozzávalók:
- 1 kg marhacomb
- 5 nagy fej vöröshagyma
- 5 gerezd fokhagyma
- 2 sárgarépa
- 2 petrezselyemgyökér
- 1 liter Merlin fekete sör
- 6 db rozscipó
Elkészítés:
Egy magas falú edényben a finomra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát, reszelt sárgarépát és a reszelt petrezselyem gyökeret, néhány percig együtt pároljuk. Következő lépésként hozzáadjuk a kockára vágott marhacombot, valamint egy kevés fekete Merlin sört. Szakaszos párolás mellett felöntjük a maradék sörrel. Sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük. Rozscipóban búzasörös párolt káposztával tálaljuk.
Egy magas falú edényben a finomra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát, reszelt sárgarépát és a reszelt petrezselyem gyökeret, néhány percig együtt pároljuk. Következő lépésként hozzáadjuk a kockára vágott marhacombot, valamint egy kevés fekete Merlin sört. Szakaszos párolás mellett felöntjük a maradék sörrel. Sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük. Rozscipóban búzasörös párolt káposztával tálaljuk.