Hirdetés
Hirdetés

Cseh gulyás - Cech In receptje

SZERZŐ: DiningGuide
2015. július 31.
A cseh sörkultúra egyik hazai zászlóvivője a már két helyen is töltő Cech In. Tőlük kértünk egy jó kis cseh gulyás receptet, amit ők Merlin fekete sörrel készítenek kizárólag marhahúsból.
Hirdetés
Hozzávalók:
  • 1 kg marhacomb
  • 5 nagy fej vöröshagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 2 sárgarépa
  • 2 petrezselyemgyökér
  • 1 liter Merlin fekete sör
  • 6 db rozscipó
Elkészítés:
Egy magas falú edényben a finomra vágott vöröshagymát olajon üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott fokhagymát, reszelt sárgarépát és a reszelt petrezselyem gyökeret, néhány percig együtt pároljuk. Következő lépésként hozzáadjuk a kockára vágott marhacombot, valamint egy kevés fekete Merlin sört. Szakaszos párolás mellett felöntjük a maradék sörrel. Sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük. Rozscipóban búzasörös párolt káposztával tálaljuk.
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram