Kulináris crossover Bécsben: a budapesti Nobu csapata az osztrák fővárosban mutatja be perui-japán fúziós konyháját.
Tíz napig üzemelő pop-up éttermet nyitott a NobuBécsben, a Bristol Hotel lounge bárjában. Á la carte ételsorral és vacsoramenükkel várja a vendégeket a budapesti Nobu csapata Schreiner Gábor konyhafőnök irányításával.
Nobuyuki Matsuhisa sztárséf perui-japán fúziós konyhája 2010-ben érkezett Budapestre. A Nobu étteremlánc egész Közép-Kelet-Európában csak Budapesten és Moszkvában van jelen.
A bécsi szállodában most olyan ismert Nobu-fogásokat kóstolhatnak a vendégek, mint a yellowtail hallal és jalapeño paprikával készült sashimi, Wagyu marhasteak perui anticucho szósszal vagy alaszkai fekete tőkehalfilé yuzus miso mártással.
A Nobu pop-up étterme március 9-én nyitott, és március 18-ig látogatható.