Dübörög itthon a dűlőszelektált, kézműves kávék ideje, az újullámos kávézókban már nem csak az a kérdés, hogy etióp vagy kenyai, hanem az is, hogy világos vagy sötét pörkölésűt kérünk inkább, szóval ez is egy olyan dolog, amit ha egy kicsit megkapargat az ember, rájön, hogy espresso és espresso, kávé és kávé között óriási különbségek vannak.
A Tamp & Pull ennek a kialakuló kávékultúrának az egyik éllovasa, három üzletük közül a Váci útiban most egy brewing shopot is kialakítottak, hogy a lelkes (/fanatikus) fogyasztók otthon is elkészíthessék a filterkávéikat, vagy kísérletezzenek otthon az aerospress-szel. Nem csak kávés és baristaeszközök vannak, hanem szuper kis kiegészítők is a termo bögrétől az okos vízforralókig és teás eszközökig.
Teások, kávésok, irány a Váci úti TP, meg tudják, amúgy is mindjárt itt a karácsony.