Hirdetés
Hirdetés

Borest extrákkal az Émile-ben

SZERZŐ: DiningGuide
2016. szeptember 8.
  Szeptember 22-én különleges estére hív az Émile. "AZ ÉV BORÁSZATA 2016" díjjal büszkélkedő Heimann Zoltán és fia, ifjabb Heimann Zoltán borai lesznek a középpontban, az est házigazdái pedig – a generációk találkozásának jegyében – az Émile megálmodóinak hölgy tagjai, Pintér katalin és lánya, Niszkács Anna lesznek.
Hirdetés

Hogy ezen felül mitől lesz különleges az este? A vendégek elsők között kóstolhatják meg az októberben polcokra kerülő 2015-ös SXRD-t. A borokhoz a menüt Kövér Gergely chef és Jóvér Ferenc sous-chef álmodja meg, míg a desszertet László Tamás cukrászvezető kreálja.
MENÜ
Welcome: Sajtos és magvas stangli a Gerbeaud pékségből – Heimann Viognier, 2015
Amuse bouche
Tonhal tatár paradicsom-kápia fagylalttal, fokhagyma ropogóssal – Heimann Kadarka, 2015
Hideg borjúsült grillezett, fűszeres velővel, cseresznyével – Heimann SXRD, 2015
Házi szarvas kolbász sóban sült céklával, erdei gyümölcsökkel, mustárral –Két bor egy ételhez kínálva:
Heimann Stílusgyakorlat Tannat, 2014 és Heimann Stílusgyakorlat, 2007
Grillezett marha bélszín, sonkahagyma, curry – Heimann Barbár, 2012
Őszibarack fagylalt, keserű mandula és whisky – Heimann Birtokbor, 2012
 
Dátum: 2016. szeptember 22. csütörtök, 19 óra
Ár: 24 900 Ft, mely tartalmazza az étel- és borsort, az ásványvízfogyasztást, kávét, 27% Áfa-t és 14% szervízdíjat
 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram