Hogy ezen felül mitől lesz különleges az este? A vendégek elsők között kóstolhatják meg az októberben polcokra kerülő 2015-ös SXRD-t. A borokhoz a menüt Kövér Gergely chef és Jóvér Ferenc sous-chef álmodja meg, míg a desszertet László Tamás cukrászvezető kreálja.
MENÜ
Welcome: Sajtos és magvas stangli a Gerbeaud pékségből – Heimann Viognier, 2015
Amuse bouche
Tonhal tatár paradicsom-kápia fagylalttal, fokhagyma ropogóssal – Heimann Kadarka, 2015
Hideg borjúsült grillezett, fűszeres velővel, cseresznyével – Heimann SXRD, 2015
Házi szarvas kolbász sóban sült céklával, erdei gyümölcsökkel, mustárral –Két bor egy ételhez kínálva:
Heimann Stílusgyakorlat Tannat, 2014 és Heimann Stílusgyakorlat, 2007
Grillezett marha bélszín, sonkahagyma, curry – Heimann Barbár, 2012
Őszibarack fagylalt, keserű mandula és whisky – Heimann Birtokbor, 2012
Dátum: 2016. szeptember 22. csütörtök, 19 óra
Ár: 24 900 Ft, mely tartalmazza az étel- és borsort, az ásványvízfogyasztást, kávét, 27% Áfa-t és 14% szervízdíjat