Hirdetés
Hirdetés

Angus-szal erősít a Zing

SZERZŐ: DiningGuide
2015. június 18.
Azt eddig is tudtuk, hogy a Zingnél nem viccelnek a húspogácsával, most viszont újra emelik a tétet, legyen szó Guitar Hero-ról vagy Original burgerről, hamarosan Angus marhából is kérhetik a kedvenceket.
Hirdetés

Hogy miért jó az Angus? Skót típusú, kifejezetten húsmarha, tehát a tenyésztők arra figyelnek, milyen minőségű és mennyiségű, zsírral átszőtt húst növesztenek magukra, nem úgy, mint a tejmarháknál, ahol ez (érthető okból) egyáltalán nem releváns - jó minőségű húsmarhát pedig nehéz itthon, megfelelő mennyiségben és állandó minőségben beszerezni.
A Zinges Susánszky Ádámtól megtudtuk, hogy egy balatoni tenyésztővel (Terra Pannonia) kezdtek együtt dolgozni, ahonnan a faggyúval átszőtt, márványos marhahús érkezik hozzájuk.

fotó: Nagy Balázs

fotó: Nagy Balázs


“Nem az fog történni, hogy egyik napról a másikra csak Angus marhából készült húspogácsáink lesznek, hanem 250 forint felárért lehet upgradelni a burgereket. Nagyon fontos, hogy a hús származása lekövethető, a tenyésztő hazai, meglátogatható, tudjuk, hogy mit esznek, hol élnek az állatok. Olyan húsmarhát, amit 100%-ig erre tenyésztenek, nehéz itthon vásárolni és fenntartani a heti, mondjuk 200 kg marhanyak szállítását. Viszont kiváló húst találtunk.”
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram