Hirdetés
Hirdetés

André Chiang könyvbe zárt oktafilozófiája

SZERZŐ: DiningGuide
2016. május 30.
Megérkezett André Chiang angol nyelvű szakácskönyve, Octaphilosophy – The Eight Elements of Restaurant André címmel. A taiwani születésű séf egykor a háromcsillagos francia Le Jardin des Sens főszakácsa volt, saját étterme pedig, a Restaurant André megtalálható a világ top 50 éttermének listáján. André Chiang az oktafilozófia nagy alakja, amely nyolc alkotóelemre épül. Ezek a következők: […]
Hirdetés

Megérkezett André Chiang angol nyelvű szakácskönyve, Octaphilosophy – The Eight Elements of Restaurant André címmel. A taiwani születésű séf egykor a háromcsillagos francia Le Jardin des Sens főszakácsa volt, saját étterme pedig, a Restaurant André megtalálható a világ top 50 éttermének listáján. André Chiang az oktafilozófia nagy alakja, amely nyolc alkotóelemre épül. Ezek a következők: só, szerkezet, memória, tisztaság, terroir, dél, kézműves és egyedi.
Az Octaphilosophy szakácskönyv az étterem 365 napját mutatja be. Chiang leírja minden étel történetét és elkészítési folyamatát, mindeközben bemutatja egyedi hozzáállását az ételhez, mely ötvözi az ázsiai gasztronómia precizitását és a francia konyha jellegzetességeit a termék, az előállító és a szezonalitás tükrében.
Megrendelhető ITT.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram