Hirdetés
Hirdetés

Alain Ducasse: ne csak jó legyen, hanem szép is

SZERZŐ: DiningGuide
2016. szeptember 12.
 Már megrendelhető Alain Ducasse weboldalán a cookpotnak elnevezett porcelén főzőedény, amit a séf Pierre Tachon designerrel fejlesztett ki elsősorban zöldségek, esetleg gyümölcsök elkészítésére. A gyönyörű formájú darab egy régi forma megújítása, ami a főzés során egy cseppnyi ízt sem hagy veszni, és a végén olyan ízkavalkádot élvezhetünk, amivel csak az étel esztétikai élvezete ér fel. Ducasse […]
Hirdetés

 Már megrendelhető Alain Ducasse weboldalán a cookpotnak elnevezett porcelén főzőedény, amit a séf Pierre Tachon designerrel fejlesztett ki elsősorban zöldségek, esetleg gyümölcsök elkészítésére. A gyönyörű formájú darab egy régi forma megújítása, ami a főzés során egy cseppnyi ízt sem hagy veszni, és a végén olyan ízkavalkádot élvezhetünk, amivel csak az étel esztétikai élvezete ér fel. Ducasse szerint ugyanis a forma ugyanolyan fontos, mint a tartalom, a cookpotból pedig a túlértékelt állati fehérjék helyett egészséges és a sütőből kivéve azonnal tálalható zöldségételeket ehetünk.
A nagyobb méretű edény 60 euróért már kapható, a 2 db-os kisebb szettet pedig 80-ért vehetjük meg hamarosan.
kepernyofoto-2016-09-12-11-47-04

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram