Hirdetés
Hirdetés

A zöldség az új hal a Bocuse d'Oron!

SZERZŐ: DiningGuide
2016. november 30.
Valószínűleg mind a 24 csapat, aki részt vesz a Bocuse d'Or lyoni döntőjén 2017 januárjában, hetek óta tűkön ül, hogy vajon mi lesz a haltányér pontos témája a versenyen. Most lehullt a lepel! A szervezők egészen váratlan kihívás elé állítják a csapatokat, a tányérra ugyanis 100%-ban növényi alapanyagok kerülhetnek, azaz gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, magok és […]
Hirdetés

Valószínűleg mind a 24 csapat, aki részt vesz a Bocuse d'Or lyoni döntőjén 2017 januárjában, hetek óta tűkön ül, hogy vajon mi lesz a haltányér pontos témája a versenyen. Most lehullt a lepel! A szervezők egészen váratlan kihívás elé állítják a csapatokat, a tányérra ugyanis 100%-ban növényi alapanyagok kerülhetnek, azaz gyümölcsök, zöldségek, gabonafélék, magok és hüvelyesek. A különös döntésnek az az oka, hogy a Bocuse d'Or mindig is gondosan ügyelt arra, hogy figyelembe vegye a modern konyha igényeit, és új, innovatív kihívások elé állítsa versenyzőit. A versenyzők különben a Metro Piacon szerezhetik be a szükséges alapanyagokat, két összetevőt azonban vihetnek az országuk különlegességei közül is.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram