Azt láttuk, hogy a hely a cover fotójában „premium brand” és „quality gourmet” szavakkal él, úgyhogy nincs az a Dining Guide, ami ezek után ne csörögjön rá Balogh Danira, hogy fejtse már ki bővebben, hogy min is fondorlatoskodik. A magyar Emilio Zapata (erőltetett mexikói metaforáink végéhez értünk…huh) elmondta, hogy a 20 férőhelyes Revoluciónban lehet majd kapni pozolét és zöldparadicsom levest, tostadát, rántott tejberizst chilis porcukorral. Természetesen lesznek a kötelezők, burrito stb., a „revo chili” fekete babos kockázott marhahúst, a „yellow death” pedig egy gyümölcsös-méregerős szószt jelent, amit hamburgerbe, vagy mártogatósként is lehet kérni. A pár mondattal előbbi angol kifejezések elsősorban a vörös tonhalra, rákra és steakre utalnak, amit szintén ad majd a Revolución - de még nem a nyitás napján/hetében.
Az alapanyagokat a Klauzál téri csarnok hús (szegy, fartő, faggyú, csirkebőr...stb. ) és tejtermékesétől (erdélyi sajtok, bivaly feta, házi tejföl és tejszín....stb) szerzik be. Dani fontosnak tartja kiemelni, hogy lesz olyan desszertjük, amihez batátát fognak használni, hamburgerköretnek megjelenik majd a grenaille burgonya és coleslaw helyett házi csalamádét adnak.
Régóta viccelődnek a „csirke baconnek, a Revoluciónban feloldják az ellentmondást: a csirke bugrert bacon helyett ropogós csirkebőrrel helyettesítik.