Hirdetés
Hirdetés

A gasztronómia Airbnb-je, a Traveling Spoon

SZERZŐ: DiningGuide
2016. március 2.
Ahányszor külföldre indulunk, mindig az a nagy álmunk, hogy ne csak az ilyen-olyan kalauzokból kikeresett éttermekben tudjunk ismerkedni az ország gasztronómiájával, hanem beleláthassunk a háziasszonyok-urak életébe, az általuk készített autentikus fogásokba. Mert az adja meg egy ország igazi zamatát. Nos, innentől ez a vágyunk is teljesülni tud.
Hirdetés

Két szenvedélyes utazó 2013-ban létrehozta a Traveling Spoon-t Indiára, Vietnamra és Thaiföldre koncentrálva. Az elmúlt két évben viszont a nagy népszerűségnek köszönhetően szépen kibővültek 17 országra – ahova múlt héten csatlakozott Mexikó is -, ahol 150 szakács várja a messzi földről érkezőket. Steph Lawrence és társa, Salvador Fernández alaposan átvizsgálják a belépő tagokat, miközben néha elég érdekes történetekbe is botlanak. Például egy tokiói asszonyba, aki akkor találkozott életében először külföldivel, amikor megérkezett hozzá az első vendége a Traveling Spoon-on keresztül.
Induljunk útnak, együnk családi asztaloknál, s gyűjtsük mi is az élményeket! Már itthon is lehet a Yummberrel.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram