Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Cukrászt keres a Kárpátia

Cukrászt keres a Kárpátia

Többéves referenciával, igazolt gyakorlattal cukrászt keresünk. Teljes munkaidőbe, délutáni és hétvégi munkavégzéssel is. »

Wang Mandarinja

Wang Mandarinja

Wang új helyet nyitott Mandarin néven. A bisztró a Pilvax közben talált otthonra. »

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

Ízek, látkép és kulinária a Tabán tetején! »

L’Alexandrin: pasztel és terroir

L’Alexandrin: pasztel és terroir

A L'Alexandrin a lyoni hagyományok lágy, de tisztelettudó, mégis rafinált megújítójaként pozicionálja magát. »

Leon de Lyon: ide nekünk az oroszlánt

Leon de Lyon: ide nekünk az oroszlánt

Az étterem alóságos intézménye a városnak, a lyoni gasztronómiának. »

Mére Brazier: az anyák főztje

Mére Brazier: az anyák főztje

A legkiérleltebb formában képviselik a lyoni lényeget, az egyszerű és tökéletesen kiegyensúlyozott ízű ételeket. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Mandula
12.5
2 értékelés alapján

A villányi gasztronómia fejlődése az utóbbi években a helyi borokénál is látványosabb, ebben a Mandula úttörő szerepet játszik. A borra épülő vendéglátás valóban minden porcikájában visszautal a borra, szőlőre, netán szőlőmagra, ugyanakkor előszeretettel épül a helyi alapanyagokra, de nem fél játszani és összehozni mindezt akár távolabbról érkező halakkal sem. Fejlődő koncepció, korszerű technológiák, szezonalitás, elegáns hangulat, precíz kiszolgálás. A rövid, de kompakt étlapon túl négyfogásos és hétfogásos degusztációs menü, valamint szezonális impressziós menü. Borokkal ajánlott.

Mandula

Mandula

Típus: étterem Cím: 7773 Villány, Diófás tér 4-12. Tel: +36 72 492 952 Fax: +36 72 492 952 E-mail: mandula@gere.hu Web: www.gere.hu/mandula.php Nyitva: 

K-Cs: 18:00-22:00
P-Szo:  
12:00-15:00 
18:00-22:00

Séf:Hoffmann Oszkár

Alapítás éve:2008

Típus: étterem

Konyha nemzetisége, stílusa: magyar

Általános: hotel étterme(Crocus Gere Borhotel), asztalfoglalás(ajánlott, degusztációra szükséges)

Felszereltség: kerékpártároló, kerékpár bérlés, projektor, bár, borpince, bortrezor, gyerekszék, italpult, játszóház, légkondicionált, latvanyos borraktar, színpad

Hangulat: családias, elegáns, nagypolgári

Fizetés módja: készpénz, visa, visa electron, american express, cirrus maestro, mastercard, előzetes egyeztetés esetén átutalás is, étkezési utalvány, üdülési csekk

Étkezési utalvány típus: Ticket Restaurant

Étterem szolgáltatásai: dohányzó(szivar szalonban), sütemény, borkostoló, sofőrszolgálat(igény szerint), borszakértő(Sommelier), borvacsora, évszakonként változó étlap, terasz, gyermekmenü, Wifi hotspot, heti ajánlat, nemdohányzó, szép környezet, reggeli, szivarbarát, vadételek(szezonálisan)

Parkolás: saját parkolóban

Csoportfogadás max fő: 40

Rendezvény fogadása max fő: 40

Különterem max fő: 50

3 fogás átlagára (Ft): 7000

Menü ára (Ft): 3900

Bor átlagára (Ft/dl): 400


Címkék: Mandula, Pauli Zoltán
Mandula

Ha azt mondom, Villány, akkor elsősorban borra gondolsz. Pedig a bor mellett a gasztronómia területén is erősen felzárkózóban van ez a kis borváros, feltucat hely van legalább, amit ajánlhatnánk, ahol egyre kezdeményezőbb, nyitottabb a vendéglátás stílusa. Az elsők között, az úttörők köztt találjuk a Mandulát, a Gere Crocus Wine és Spa Hotel részeként működő gourmet éttermet. »

hozzászólás

Borból lettünk…

Gere Attila borászból vendéglőssé avanzsált. A szárnyai alatt növekedő Tigris néven futó pesti étterem felüdülés a szakma jelenlegi színvonalához képest, és a villányi Mandulába tett látogatás sem okozott csalódást, pedig az elvárások nagyok voltak. »

hozzászólás

Fogasfilé sárga gévagombával, stifolderkéreggel, friss spárgával és újburgonyával Kozma Szabolcs és Pauli Zoltán (Mandula) receptje

Villány egyik legjobbja a Gere Crocus Wine és Spa Hotel részeként működő gourmet étterem, a Mandula. Innen érkezett ez a tavaszias, könnyed étel. »

hozzászólás

1 hozzászólás
Rendezés időrend, hasznosság szerint
01/03 - 17:41:57

Az elmúlt évben háromszor voltunk Villányban és minden alkalommal betértünk az Önök éttermébe!Az év végén Villányban szilvesztereztünk igy január elsején számunkra természetes volt ,hogy bemegyünk vacsorázni!A bárány sült .a sült liba fantasztikusan finom volt,minden elismerésünk annak az embernek aki készitette!Kedvenc vörösborunkkal kisértük le a vacsorát (Tinta)!Viszont nem csak pozitiv élményben volt részünk!A kiszolgáló személyzet elég sok hibát elkövetett!A kávét illik megvárni ,hogy a vendég megigya és nem visszük vissza a poharat félig telve!Kihoztak 6 üveg ásványvizet amit nem kértünk de 600 ft-ért felszámolták!Azon kivűl egy pincér grimaszolással ne mutassa ki a véleményét mert nem csak komoly öltönyös emberek engedhetik meg maguknak azt,hogy vendéglőbe járjanak!Én Mosonmagyaróváron élek és Villányba járok három borász miatt!Jelenleg itthon van önöktől több fajta borunk,pl: Athus,Tinta,cabernet sauvignon barriqe,cabernet sauvignon 2005-2006-2007-2008 Remélem meglesz a 2009 és a 2010-es évjárat a gyűjteményembe!A kereskedelemben dolgozom és nekem minden vásárlóm fontos!Tavasszal ismét Villányba készülünk,szeretnénk önöknél vacsorázni és borozni de remélem a kiszolgálással nem lesz gond!Köszönettel és nagy tisztelettel: Kettinger Zsoltné

hasznos (617) | haszontalan (571) | sértő
Oldalak: 1

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

A világ legjobb piacai között: a lyon-i

A világ legjobb piacai között: a lyon-i

Ted Aprajev lyoni kalandjai közül természetesen a piac sem maradhatott ki. A szerző saját bevallása szerint jószerivel minden lyoni „disznóságot” felfalt, a tenger nemes gyümölcseitől sem tartóztatva magát, így aznap este már igen elnehezülve érkezett a Leon de Lyon étterembe. »

Quenelles

Quenelles

Ezúttal Paul Bocuse receptje szerint: borjúból

Az emblematikus lyoni ételek szinte egyetlen halalapú képviselője a csukagaluska, vagyis a quenelles de brochet. »

Sashal sáfránnyal

Sashal sáfránnyal

Szemérmes lyoni halassal bontottunk

A croix rousse-i halasnál végigkövettük a sashal tisztítását és előkészítését, majd főztünk. »

Mangalica kocsonya

Mangalica kocsonya

Bocuse D’Or-inspiráció és főhajtás a 2013-as döntő tízedik helyezettje, Széll Tamás előtt. »

Így készült fel Molnár Gábor a döntőre

Így készült fel Molnár Gábor a döntőre

"Az adrenalin szint felfog menni, az biztos, de ez engem csak pozitívan befolyásol." »

A németországi hétköznapok

A németországi hétköznapok

"Sokan teljesen őrültnek gondoltak, hogy azt az egészet, amit itthon eddig sikerült felépíteni, hirtelen felrúgom." »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink