Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Gallok Budán - 3.rész

Gallok Budán - 3.rész

Elzász a központban

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata Elzász (Alsace) régiójának ízeivel folytatódik! 2015. április 23-25. között, külön étlapon, szabadon választható formában találkozhatunk Franciaország gasztronómiai büszkeségeivel, olyan ételekkel, melyeket "kötelezően ismerni kell”. Részletek a Larus Étterem weboldalán. »

Várvizi, a purista

Várvizi, a purista

Nem a túlhajtott nyelvtisztaságot kereső értelemben, hanem a stílustisztaságra való törekvést látom az ételkompozícióiban, mint a Le Corbusier által alapított avantgardista művészeti iránynál, ami az abszolút objektív konstruktivitás lehetőségét keresi. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (304 db): Keresett kifejezés: reggeli | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem   panzió   borozó
Konyha nemzetisége, stílusa:  bajor
Tel.:  +36 94 358 324
Nyitva:
   H-V:  08:00-22:00
Cím: 9737 Bükfürdõ, Gyurácz u. 6/A
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 479 4850
Nyitva:
   H-P:  06:30-10:00
   Szo-V:   
06:30-11:00

   H-Szo:   
12:00-15:00

   H-V:   
18:00-23:00

Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 43-49.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  szendvics
Tel.:  +36 30 340 40 4
Nyitva:
   H-Sze:  10:00-24:00
   Cs-P:   
10:00-02:00

   Szo:   
11:00-02:00

   V:   
14:00-24:00

Cím: 1066 Budapest, Nagymező u. 31.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kávézó

Tel.:  +36 1 242 2743
Nyitva:
   H-P:  08:00-16:00
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 57-59.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  vadételek
Tel.:  +36 72 532 253
Nyitva:
   K-Szo:  12:00-21:00
   V:   
11:00-16:00

Cím: 7628 Pécs, Melegmányi út 32.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   koktélbár
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 84 311 161
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 8600 Siófok, Vitorlás u. 14.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   cukrászda

Tel.:  +36 1 317 3643
Nyitva:
   H-V:  10:00-19:00
Cím: 1052 Budapest, Párisi u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 53 360 600
Nyitva:
   H-V:  06:00-22:00
Cím: 2740 Abony, Szolnoki út 139.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávéház
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 201 5573
Nyitva:
   H-V:  09:00-24:00
Cím: 1014 Budapest, Úri u. 30.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 36 564 300
Nyitva:
   H-V:  07:30-10:00 
12:00-15:00 
18:00-22:00

Cím: 3348 Szilvásvárad, Park u. 25/A
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   panzió
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 87 413 809
Nyitva:
   H-V:  08:00-22:00
Cím: 8300 Tapolca, Kisfaludy u. 1.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   cukrászda   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 34 372 910
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 2831 Tarján, Kossuth tér 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   panzió
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 99 540 200
Nyitva:
   H-V:  08:00-22:00
Cím: 9437 Hegykõ, Kossuth Lajos u. 78.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kávézó

Tel.:  +36 1 327 0100
Nyitva:
   H-Szo:  07:30-24:00
   V:   
09:00-24:00

Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kávéház   koktélbár
Konyha nemzetisége, stílusa:  szendvics
Tel.:  +36 1 889 3977
Nyitva:
   H-V:  08:00-24:00
Cím: 1063 Budapest, Teréz körút 43.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>
Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Házinyúl-comb „vadas”

Házinyúl-comb „vadas”

Csomós András (Dűlő) receptje

Vidéki lelkész gyerekként hála Istennek a vadas vadból volt – mondja a miskolci Dűlő séfje, Csomós András. „Édesanyámnak is nagymamámnak is ez volt az egyik „nagy” fogása. A húst hosszan pácolták zöldségekkel és fűszerekkel, majd körbesütötték és irány a sütő, a zöldségek is ott pirultak a tepsiben. Csomós számára ma már a vadas elképzelhetetlen friss babér vagy kapribogyó nélkül és nem feltétlenül vadból vagy marhából készül. Most épp nyúlból. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Ifjú séftehetségek a konyhán

Ifjú séftehetségek a konyhán

A Fricskás fiúk fél éve vezetik a konyhájukat Csongrádi Csabával karöltve, munkájukat pedig mi is díjaztuk az Év Ifjú Séftehetségei elismeréssel a 2015-ös Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán. De ki ez a két srác és mit szeretnének képviselni? »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink