Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Tradíció és kiválóság

Tradíció és kiválóság

Ezek az értékek kötik össze a neves cognac házat a gasztronómiával. A Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálán idén is a legjobbak vehetik át az elismerést. Ők azok a séfek, akik egyszerre követik a tradíciókat, mint a világhírű cognac készítői, mégis képesek kreativitást és innovatív elemeket vinni az ételek elkészítésébe, ahogy a klasszikus borpárlat is új karaktert kap egy különleges koktélként elkészítve. Ízlést formálni, egy stílust képviselni – a Hennessy és kedvelői pontosan tudják, mit jelent ez. »

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Beszélgetés Segal Viktor séffel, a GasztroWerk szakmai vezetőjével

Segal Viktor több mint egy évtizeden át dolgozott többek között Tel Avivban, Lyonban és Amszterdamban. Nemzetközi jelentőségű politikai és művészi aktorok, cégek és események gasztronómiai tanácsadója. Hatodik éve vezeti a Werk Akadémia gasztronómus képzését. »

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (10 db): Keresett kifejezés: mexikói | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 1 374 0057
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1067 Budapest, Teréz körút 25.
1 hozzászólás galéria

Láttam a minap egy fiatal nőt az utcán egy Arriba Taqueria papírzacskóval rohanni. Felcsigázott a dolog, otthon még kabátban a net elé vetődtem.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  mexikói
Tel.:  +36 62 424 044
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-22:00
Cím: 6722 Szeged, Gogol u. 20.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 82 312 993
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 7400 Kaposvár, Bajcsy Zs. Endre u. 54.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói,  amerikai
Tel.:  +36 1 331 4352
Nyitva:
   H-V:  11:30-01:00
Cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 16
0 hozzászólás

Immár tíz éve a sajtburgertől a chorizóig, az igazi Tex-Mex ínyencségek terén az Iguana a legautentikusabb forrás.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem   grill
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mexikói
Tel.:  +36 94 543 039
Nyitva:
   H-V:  09:00-24:00
Cím: 9751 Vép, Kassai u. 73.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  argentin,  mexikói
Tel.:  +36 1 345 8377
Nyitva:
   H-Cs:  11:00-24:00
   P-Szo:   
11:00-03:00

 01.01-11.31 |  V:  12:00-24:00
Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 20 428 2872
Nyitva:
   H-Sze:  12:00-24:00
   Cs-Szo:   
12:00-01:00

   V:   
12:00-23:00

Cím: 1094 Budapest, Tompa u. 14.
2 hozzászólás

A Tompa utcai Mezcal étterem meglátogatása felér egy mexikói mini vakációval, gyakorlatilag itt is megtalálunk mindent, amire egy Dél-Amerikában elköltött vacsoránál számíthatunk.

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó   pub   söröző
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  mexikói,  amerikai
Tel.:  +36 1 385 3348  +36 1 372 0058
Nyitva:
   Szo-Cs:  11:00-02:00
   P:   
11:00-03:00

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 76.
0 hozzászólás

A Feneketlen tó szomszédságában, a sajátos amerikai hangulatot árasztó söröző-étterem falairól Elvis Presley és Marilyn Monroe köszönti a belépőket.

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 1 787 8615
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 37-39.
0 hozzászólás

Ha legutóbb egy olasz étterem kedvéért merészen élére állítottuk lobogónkat, most forgassuk még tovább, meg se álljunk az Erzsébet körúton új otthonra lelt Mexikóig.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   barbecue   gyorsétterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói,  amerikai
Tel.:  +3670 622 1340
Nyitva:
   K-Szo:  12:00-22:00
   V:   
12:00-20:00

Cím: 1061 Budapest, Kády Gy. u. 5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Vadas a Borkonyhán

Vadas a Borkonyhán

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

A békési feltörekvők

A békési feltörekvők

Ami még mindig hiányzik itthon nagyon, az a tisztességes kisvendéglők térhódítása. Gyulán legalább egy már biztos van: ez a tavalyi év feltörekvő éttermének választott Patrióta. Nyári Katalin-Csiszér Árpád tulajdonos-szakácspárossal beszélgettünk. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink