Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Gallok Budán - 3.rész

Gallok Budán - 3.rész

Elzász a központban

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata Elzász (Alsace) régiójának ízeivel folytatódik! 2015. április 23-25. között, külön étlapon, szabadon választható formában találkozhatunk Franciaország gasztronómiai büszkeségeivel, olyan ételekkel, melyeket "kötelezően ismerni kell”. Részletek a Larus Étterem weboldalán. »

Várvizi, a purista

Várvizi, a purista

Nem a túlhajtott nyelvtisztaságot kereső értelemben, hanem a stílustisztaságra való törekvést látom az ételkompozícióiban, mint a Le Corbusier által alapított avantgardista művészeti iránynál, ami az abszolút objektív konstruktivitás lehetőségét keresi. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (10 db): Keresett kifejezés: mexikói | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 1 374 0057
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1067 Budapest, Teréz körút 25.
1 hozzászólás galéria

Láttam a minap egy fiatal nőt az utcán egy Arriba Taqueria papírzacskóval rohanni. Felcsigázott a dolog, otthon még kabátban a net elé vetődtem.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  mexikói
Tel.:  +36 62 424 044
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-22:00
Cím: 6722 Szeged, Gogol u. 20.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 82 312 993
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 7400 Kaposvár, Bajcsy Zs. Endre u. 54.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói,  amerikai
Tel.:  +36 1 331 4352
Nyitva:
   H-V:  11:30-01:00
Cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 16
0 hozzászólás

Immár tíz éve a sajtburgertől a chorizóig, az igazi Tex-Mex ínyencségek terén az Iguana a legautentikusabb forrás.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem   grill
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mexikói
Tel.:  +36 94 543 039
Nyitva:
   H-V:  09:00-24:00
Cím: 9751 Vép, Kassai u. 73.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  argentin,  mexikói
Tel.:  +36 1 345 8377
Nyitva:
   H-Cs:  11:00-24:00
   P-Szo:   
11:00-03:00

 01.01-11.31 |  V:  12:00-24:00
Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 20 428 2872
Nyitva:
   H-Sze:  12:00-24:00
   Cs-Szo:   
12:00-01:00

   V:   
12:00-23:00

Cím: 1094 Budapest, Tompa u. 14.
2 hozzászólás

A Tompa utcai Mezcal étterem meglátogatása felér egy mexikói mini vakációval, gyakorlatilag itt is megtalálunk mindent, amire egy Dél-Amerikában elköltött vacsoránál számíthatunk.

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó   pub   söröző
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  mexikói,  amerikai
Tel.:  +36 1 385 3348  +36 1 372 0058
Nyitva:
   Szo-Cs:  11:00-02:00
   P:   
11:00-03:00

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 76.
0 hozzászólás

A Feneketlen tó szomszédságában, a sajátos amerikai hangulatot árasztó söröző-étterem falairól Elvis Presley és Marilyn Monroe köszönti a belépőket.

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 1 787 8615
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 37-39.
0 hozzászólás

Ha legutóbb egy olasz étterem kedvéért merészen élére állítottuk lobogónkat, most forgassuk még tovább, meg se álljunk az Erzsébet körúton új otthonra lelt Mexikóig.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   barbecue   gyorsétterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói,  amerikai
Tel.:  +3670 622 1340
Nyitva:
   K-Szo:  12:00-22:00
   V:   
12:00-20:00

Cím: 1061 Budapest, Kády Gy. u. 5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1
Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Házinyúl-comb „vadas”

Házinyúl-comb „vadas”

Csomós András (Dűlő) receptje

Vidéki lelkész gyerekként hála Istennek a vadas vadból volt – mondja a miskolci Dűlő séfje, Csomós András. „Édesanyámnak is nagymamámnak is ez volt az egyik „nagy” fogása. A húst hosszan pácolták zöldségekkel és fűszerekkel, majd körbesütötték és irány a sütő, a zöldségek is ott pirultak a tepsiben. Csomós számára ma már a vadas elképzelhetetlen friss babér vagy kapribogyó nélkül és nem feltétlenül vadból vagy marhából készül. Most épp nyúlból. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Ifjú séftehetségek a konyhán

Ifjú séftehetségek a konyhán

A Fricskás fiúk fél éve vezetik a konyhájukat Csongrádi Csabával karöltve, munkájukat pedig mi is díjaztuk az Év Ifjú Séftehetségei elismeréssel a 2015-ös Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán. De ki ez a két srác és mit szeretnének képviselni? »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink