Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Görög Sunday Brunch

Görög Sunday Brunch

ARAZ lakoma

Októbertől visszatér a közkedvelt Sunday Brunch, minden hónapban megújuló tematikával, korlátlan ételfogyasztással, valamint ingyenes tetőkerti wellness-belépővel! Októberben Görögország ízeit kóstolhatják meg a hozzánk betérő vendégek, egy kellemes vasárnapi ebéd keretében, az ARAZ luxuskörnyezetében. »

Nyiss a világ ízeire és önmagadra!

Nyiss a világ ízeire és önmagadra!

Október 1-én indul a GasztroWerk

Startupok, vadiúj hazai és nemzetközi ízek, friss trendek - a 8. alkalommal induló GasztroWerk legújabb programjában minden szerepel, ami finom, eredeti és közösségi. A Werk Akadémia egyedülálló programja 2010 óta a progresszív hazai és nemzetközi gasztronómiai törekvések élményműhelye, civilek és profik, ínyencek és gasztrovállalkozók iránytűje a vendéglátás világában. »

Ezt a gasztro-koncert élményt nem szabad kihagyni!

Ezt a gasztro-koncert élményt nem szabad kihagyni!

A Budapest Bisztró legjobb fogásaival és egy különleges Váradi Roma Café esttel ünnepli második születésnapját.

A belváros magyaros bisztrója nagyszabású partyval ünnepli sikerének második évfordulóját. A születésnapi este különlegessége, hogy a téli időszakban stúdiómunkálataik miatt egyedül itt lép majd fel a Váradi Roma Café. Hamisítatlan, belsőséges bárhangulat és igazi örömzenélés várható, így a Budapest Bisztró törzsvendégei és a barátai mellett a Váradi Roma rajongók is igazi csemegére számíthatnak. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás: Ürömi Hütte

Első benyomás: Ürömi Hütte

Az eddig általunk meglátogatott hütték meg sem közelítették az Ürömi Hütte színvonalát. »

Első benyomás: Bontxo

Első benyomás: Bontxo

A Falk Miksa utcában, az antikvitások és régiségek utcájában található a bolttársaihoz képest is fiatal Bontxo, a baszk bisztró. »

Első benyomás: Zeller bisztró

Első benyomás: Zeller bisztró

Az Izabella-Jósika sarkon is van már egy „jó kis hely”. »

Első benyomás: La Perle Noire

Első benyomás: La Perle Noire

Mit tud a „fekete gyöngy” néven anyakönyvezett étterem? »

Első benyomás: Sparhelt

Első benyomás: Sparhelt

A Sparhelt valóban egy modern, európai étterem, ahogy állítja magáról »

Első benyomás: Jókai bisztró

Első benyomás: Jókai bisztró

Gasztronómiai trendekre érzékeny, helyi szinten előremutató konyhával találkozhatunk a pécsi Jókai Bisztróban. »

Teszt: Schieszl

Teszt: Schieszl

Never brown in town…

Budakalászra mentünk bajor-sváb ételekkel töltekezni. »

Teszt: KNRDY

Teszt: KNRDY

A cél egyértelmű, ez legyen a város legszínvonalasabb húsétterme. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (10 db): Keresett kifejezés: mexikói | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 1 374 0057
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1067 Budapest, Teréz körút 25.
1 hozzászólás galéria

Láttam a minap egy fiatal nőt az utcán egy Arriba Taqueria papírzacskóval rohanni. Felcsigázott a dolog, otthon még kabátban a net elé vetődtem.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  mexikói
Tel.:  +36 62 424 044
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-22:00
Cím: 6722 Szeged, Gogol u. 20.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 82 312 993
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 7400 Kaposvár, Bajcsy Zs. Endre u. 54.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói,  amerikai
Tel.:  +36 1 331 4352
Nyitva:
   H-V:  11:30-01:00
Cím: 1054 Budapest, Zoltán u. 16
0 hozzászólás

Immár tíz éve a sajtburgertől a chorizóig, az igazi Tex-Mex ínyencségek terén az Iguana a legautentikusabb forrás.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem   grill
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mexikói
Tel.:  +36 94 543 039
Nyitva:
   H-V:  09:00-24:00
Cím: 9751 Vép, Kassai u. 73.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  argentin,  mexikói
Tel.:  +36 1 345 8377
Nyitva:
   H-Cs:  11:00-24:00
   P-Szo:   
11:00-03:00

 01.01-11.31 |  V:  12:00-24:00
Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 1-5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 20 428 2872
Nyitva:
   H-Sze:  12:00-24:00
   Cs-Szo:   
12:00-01:00

   V:   
12:00-23:00

Cím: 1094 Budapest, Tompa u. 14.
2 hozzászólás

A Tompa utcai Mezcal étterem meglátogatása felér egy mexikói mini vakációval, gyakorlatilag itt is megtalálunk mindent, amire egy Dél-Amerikában elköltött vacsoránál számíthatunk.

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó   pub   söröző
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  mexikói,  amerikai
Tel.:  +36 1 385 3348  +36 1 372 0058
Nyitva:
   Szo-Cs:  11:00-02:00
   P:   
11:00-03:00

Cím: 1114 Budapest, Bartók Béla út 76.
0 hozzászólás

A Feneketlen tó szomszédságában, a sajátos amerikai hangulatot árasztó söröző-étterem falairól Elvis Presley és Marilyn Monroe köszönti a belépőket.

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói
Tel.:  +36 1 787 8615
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1073 Budapest, Erzsébet körút 37-39.
0 hozzászólás

Ha legutóbb egy olasz étterem kedvéért merészen élére állítottuk lobogónkat, most forgassuk még tovább, meg se álljunk az Erzsébet körúton új otthonra lelt Mexikóig.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   barbecue   gyorsétterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mexikói,  amerikai
Tel.:  +3670 622 1340
Nyitva:
   K-Szo:  12:00-22:00
   V:   
12:00-20:00

Cím: 1061 Budapest, Kády Gy. u. 5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

Legyen egy cukrászda kicsi vagy nagy, régi vagy új, torta egészen biztos, hogy bármelyikben kapható. De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Ánizsmagos zöldborsó-<br>főzelék füstölt kacsamellel

Ánizsmagos zöldborsó-
főzelék füstölt kacsamellel

A Street Food Show-n is lehet kóstolni

Ilyen is lehet a zöldborsófőzelék. Sinkó Borit, a Hokedli tulajdonosát Krúdy ihlette. »

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Molnár Gábor

Molnár Gábor

"Egy ilyen megmérettetésnek az ember úgy indulni neki, hogy megnyeri. Nem lehet másképp." »

À La Nage

À La Nage

Larousse Gasztronómiai Lexikon szócikke

Ízesített főzőlé [court-bouillon], ebben főzik a kagylót vagy rákféléket (fésűkagylót, folyami rákot, langusztát vagy a kisebb homárt), ha elkészült, az ízlés szerint fűszerezett főzőlében melegen vagy hidegen tálalják (lehet tejszínnel is gazdagítani): ezt a tálalást nevezik „à la nage”-nak. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink