Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Beszélgetés Segal Viktor séffel, a GasztroWerk szakmai vezetőjével

Segal Viktor több mint egy évtizeden át dolgozott többek között Tel Avivban, Lyonban és Amszterdamban. Nemzetközi jelentőségű politikai és művészi aktorok, cégek és események gasztronómiai tanácsadója. Hatodik éve vezeti a Werk Akadémia gasztronómus képzését. »

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (33 db): Keresett kifejezés: mediterrán | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   bár   kávézó   pub
Konyha nemzetisége, stílusa:  mediterrán
Tel.:  +36 27 390 172
Nyitva:
   H-P:  08:00-23:00
   Szo-V:   
15:00-23:00

Cím: 2120 Dunakeszi, Dózsa György tér 14.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mediterrán
Tel.:  +36 1 288 5599
Nyitva:
   H-V:  06:30-22:00
Cím: 1062 Budapest, Váci út 1-3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kávézó   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  mediterrán
Tel.:  +36 1 789 3357
Nyitva:
   H-V:  09:00-24:00
Cím: 1055 Budapest, Szent István körút 13.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   café   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mediterrán,  szerb
Tel.:  +36 1 630 4971  +36 30 588 3444
Nyitva:
   H-V:  10:00-24:00
Cím: 1148 Budapest, Örs vezér tér 24.
0 hozzászólás

A bevásárlóközpontok éttermeihez képest szokatlan eleganciával és egzotikus „fűszerezéssel” tűnik ki a napokban a Sugár Üzletközpont 2. emeletén megnyitott Cantine.

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mediterrán
Tel.:  +36 74 418 128
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-23:00
Cím: 7100 Szekszárd, Rákóczi út 10.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mediterrán
Tel.:  +36 1 889 6757
Nyitva:
   H-V:  06:45-11:00 
18:00-23:00 
12:00-15:00

Cím: 1014 Budapest, Hess András tér 1-3.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mediterrán
Tel.:  +36 1 269 1176
Nyitva:
   H-V:  10:00-24:00
Cím: 1051 Budapest, Arany János u. 17.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  mediterrán
Tel.:  +36 96 510 982
Nyitva:
   H-Szo:  08:00-24:00
   V:   
08:00-22:00

Cím: 9021 Gyõr, Apáca u. 4.
0 hozzászólás galéria

Megújult környezetben: letisztult elegancia, áttetsző térelrendezés, pasztell színvilág, minden a kényelmet és a kulináris magasiskola legjobb megértését szolgálja. Tapasztalt, többszörösen díjazott séf, Horváth Szilveszter vezeti a konyhát. Ételeit a szellem és a pontosság, az ízek tökéletes ismerete és harmonikus egymásrautaltsága jellemzi. A magyar vidék és a nagyvilág ízeinek adekvát találkozása, sziporkázó kreativitással. A tehetség minden kompozíción átüt. Felkészült szerviz, nyugodt erő.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

13.5

Típus:   étterem   pub   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mediterrán
Tel.:  +36 20 621 8488  +36 1 344 4615
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 10.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  mediterrán
Tel.:  +36 1 413 0236
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1075 Budapest, Király u. 17.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  mediterrán
Tel.:  +36 1 3275100
Nyitva:
   H-V:  07:00-24:00
Cím: 1088 Budapest, József körút 5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  mediterrán
Tel.:  +36 1 889 3977
Nyitva:
   H-V:  06:30-10:00 
12:00-15:00 
18:00-22:30

Cím: 1067 Budapest, Teréz körút 43.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  mediterrán
Tel.:  +36 1 737 7377
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1052 Budapest, Apáczai Csere János u. 4.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  mediterrán
Tel.:  +36 93 510 233
Nyitva:
   H-Szo:  11:30-23:00
Cím: 8800 Nagykanizsa, Sugár u. 5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  mediterrán
Tel.:  +36 1 788 9033
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1136 Budapest, Hollán Ernő u. 13-15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Vadas a Borkonyhán

Vadas a Borkonyhán

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

A békési feltörekvők

A békési feltörekvők

Ami még mindig hiányzik itthon nagyon, az a tisztességes kisvendéglők térhódítása. Gyulán legalább egy már biztos van: ez a tavalyi év feltörekvő éttermének választott Patrióta. Nyári Katalin-Csiszér Árpád tulajdonos-szakácspárossal beszélgettünk. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink