Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Beszélgetés Segal Viktor séffel, a GasztroWerk szakmai vezetőjével

Segal Viktor több mint egy évtizeden át dolgozott többek között Tel Avivban, Lyonban és Amszterdamban. Nemzetközi jelentőségű politikai és művészi aktorok, cégek és események gasztronómiai tanácsadója. Hatodik éve vezeti a Werk Akadémia gasztronómus képzését. »

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (20 db): Keresett kifejezés: japán | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 353 3549
Nyitva:
   H-V:  12:00-15:00 
17:00-22:30

Cím: 1066 Budapest, Ó u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 318 1144
Nyitva:
   H-V:  11:30-23:00
Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 18.
0 hozzászólás

Három szinten, szinte minden, mit a Felkelő Nap országának gasztronómiája nyújthat.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 225 3965
Nyitva:
   H-V:  12:00-22:00
Cím: 1013 Budapest, Mészáros u. 64.
0 hozzászólás galéria

A Daikichi Budapest egyik gasztronómiai rejtélye, mégis, a Vár mögött megbújó japán hétköznapok filmszerű szórakozást nyújtanak a műfaj kedvelőinek. Az étterem neve elképesztő szerencsét jelent, amint az is, ha segítség nélkül rátalálunk. A Daikichi a város egyik legautentikusabb ázsiai étterme. Magabiztos árai titkos üzleti találkozókhoz igazodtak, immár tízéves, ködbe vesző létezése során. A szerénységet és puritán hangulatot nagyon vékony vonal választja el a felületességtől és nemtörődömségtől.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán,  tradicionális
Tel.:  +36 1 325 7111
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1025 Budapest, Csatárka u. 54.
0 hozzászólás galéria

Több mint két évtizedes múlttal a háta mögött áll a Rózsadombon a japán konyhát nálunk meghonosító étterem. Az átalakítás után immár terasza is van. Étlapjáról tradicionális japán ételekből és értelemszerűen gazdag szusikínálatból válogathatunk. Masato Usuda séf gondoskodik arról, hogy a szusik a szigorú japán előírásoknak, hagyományoknak megfelelően készüljenek. Az éttermet a letisztult formavilág és az egyszerűség, kifejezetten megnyugtató belső jellemzi, ami tökéletes harmóniában van a konyha teljesítményével. Nagy társasággal, akiknek számít a japán életérzés, érdemes a japán stílusú tatamis különtermekbe helyet foglalni. Kezdőknek a menüválogatások és a szusitálak javasoltak, a haladók pedig mindenképpen megtalálják kedvenc japán fogásukat a hatalmas választékból. Segítőkész, „gondolatolvasó szerviz”.

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.0

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 426 4055
Nyitva:
   H-V:  11:30-22:30
Cím: 1062 Budapest, Teréz körút 55-57
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 801 9862  +36 70 333 2176
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1051 Budapest, Roosevelt tér 7-8.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
5 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  japán
Tel.:  +36 1 787 9522  +36 20 394 2070
Nyitva:
   V-Cs:  11:00-24:00
   P-Szo:   
11:00-01:00

Cím: 1215 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 47.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 429 4242
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:45
Cím: 1051 Budapest, Erzsébet tér 7-8.
3 hozzászólás

A Kempinski szállodában üzemelő Nobu a nemzetközi lánc egyik méltó képviselője. Elegánsan egyszerű belső jellemzi. A japán és perui gasztronómiai tradíciók fúziójából jött létre a sajátos Nobu konyha. A japánra jellemző természetesség és tökéletességre törekvés találkozik itt a perui konyha erőteljes ízeivel. Az ételek kifogástalanok, csak friss, válogatott anyagokat dolgoznak fel. Néhány fogásukban a magyar ízek is megjelennek, tudomásul véve aktuális környezetüket. Emellett minden Nobu-klasszikus elérhető. Az ízek precízen kidolgozottak, többrétegűek. Kifogástalan szerviz és válogatott szaké kínálat teszi teljessé az élményt.

Olvasói értékelés
16 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

15.0

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 250 8256
Nyitva:
   K-V:  13:00-22:00
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 5-6.
0 hozzászólás

A kis, házias japán éttermeknek jól áll a rejtőzködés, hírverés helyett a szájhagyomány, reklámok és online jelenlét helyett a kiváló minőségű konyha. Okuyama úr bájosan komolytalan szentélyében a sushi ragad és csillog, friss és lényegesen nagyobb, mint bármely budai vetélytársánál.

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 413 7830
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1067 Budapest, Oktogon tér 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 240 4065
Nyitva:
   K-Cs:  12:00-22:00
   P-Szo:   
12:00-23:00

   V:   
12:00-22:00

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 38-44.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
5 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 52 535 346  +36 52 535 347
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 18.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán,  koreai
Tel.:  +36 1 430 1057  +36 20 390 1325
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1123 Budapest, Alkotás út 53.
0 hozzászólás

Budapesten immár a harmadik helyszínen próbálhatjuk ki, hogy a Wasabi tényleg annyira mar-e, mint a mustár.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán
Tel.:  +36 1 374 0008
Nyitva:
   H-V:  11:30-23:30
Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 21.
3 hozzászólás

A szusi kényes étel, ha házhoz szállításról van szó, még kiszolgáltatottabb az ember.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán,  koreai,  thai
Tel.:  +36 1 430 1056
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
5 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Vadas a Borkonyhán

Vadas a Borkonyhán

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

A békési feltörekvők

A békési feltörekvők

Ami még mindig hiányzik itthon nagyon, az a tisztességes kisvendéglők térhódítása. Gyulán legalább egy már biztos van: ez a tavalyi év feltörekvő éttermének választott Patrióta. Nyári Katalin-Csiszér Árpád tulajdonos-szakácspárossal beszélgettünk. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink