Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Beszélgetés Segal Viktor séffel, a GasztroWerk szakmai vezetőjével

Segal Viktor több mint egy évtizeden át dolgozott többek között Tel Avivban, Lyonban és Amszterdamban. Nemzetközi jelentőségű politikai és művészi aktorok, cégek és események gasztronómiai tanácsadója. Hatodik éve vezeti a Werk Akadémia gasztronómus képzését. »

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (19 db): Keresett kifejezés: indiai | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   gyorsétterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 1 332 8363
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1061 Budapest, Andrássy út 44.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 210 0047
Nyitva:
   H-P:  10:00-24:00
   Szo-V:   
12:00-24:00

Cím: 1092 Budapest, Ráday u. 49.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 1 269 1625
Nyitva:
   H-P:  11:30-20:00
   Szo:   
12:00-20:00

Cím: 1051 Budapest, Vigyázó Ferenc u. 4.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   teázó
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai,  vegetáriánus
Tel.:  3620 2996464
Nyitva:
   H-P:  07:00-18:30
Cím: 1023 Budapest, Lukács u. 1
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 1 239 7954  +36 20 576 0053
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-20:00
Cím: 1139 Budapest, Frangepán u. 20.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 1 428 2187
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1066 Budapest, Jókai u. 13.
4 hozzászólás

Az étlap nyelvtörő nyelvlecke éhes szájúaknak, avagy kis indiai-magyar gasztroszótár.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 413 6764
Nyitva:
   H-V:  11:00-01:00
Cím: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 11.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
5 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 1 354 1806
Nyitva:
   H-P:  11:00-23:00
   Szo:   
18:00-23:00

   V:   
12:00-23:00

Cím: 1051 Budapest, Arany János u. 13.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
5 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai,  nepáli
Tel.:  +36 1 250 7544
Nyitva:
   H-V:  12:00-22:00
Cím: 1034 Budapest, Bécsi út 89-91.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai,  nepáli
Tel.:  +36 1 351 1289
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1076 Budapest, Csengery u. 24.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
5 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 30 727 7747
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-20:00
Cím: 1036 Budapest, Bécsi u. 57-61.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 1 270 2974
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 1 411 1252
Nyitva:
   H-V:  12:00-15:00 
18:00-23:00

Cím: 1051 Budapest, Mérleg u. 6.
0 hozzászólás

A belvárosi Four Season szálloda mögötti utcában működik ez a szimpatikus, némely elemében az európai ízléshez közelítő, de azért autentikusnak mondható indiai étterem. Mentában, korianderben, római köményben nincs hiány, illatok, ízek a helyükön vannak. Széles, de nem megterhelő választékú étlap, emlékezetes ízvilágú fogásokkal. Igazi gyöngyszemekre és specialitásokra is bukkanhatunk, mint a csirkerudacskák mandulaszószban vagy a csirkemell mentás spenóttal, ajánlott többfélét kóstolni, főleg ha többen vagyunk, a bőséges adagok könnyedén élvezhetők több fő számára is. Nagyon szerethető étterem. Házias, segítőkész szerviz, törzshelyérzés.

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

11.0

Típus:   étterem   vegetariánus   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai,  ázsiai
Tel.:  +36 1 352 0305
Nyitva:
   H-V:  12:00-16:00 
18:00-24:00

Cím: 1072 Budapest, Dob u. 50.
2 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
10 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  indiai
Tel.:  +36 1 301 0447
Nyitva:
   K-V:  12:00-23:00
Cím: 1067 Budapest, Szondi u. 40.
0 hozzászólás

Egzotikus hangulat, indiai népi zenével, a falakat indiai témájú képek és szőnyegek borítják.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Vadas a Borkonyhán

Vadas a Borkonyhán

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

A békési feltörekvők

A békési feltörekvők

Ami még mindig hiányzik itthon nagyon, az a tisztességes kisvendéglők térhódítása. Gyulán legalább egy már biztos van: ez a tavalyi év feltörekvő éttermének választott Patrióta. Nyári Katalin-Csiszér Árpád tulajdonos-szakácspárossal beszélgettünk. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink