Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Tradíció és kiválóság

Tradíció és kiválóság

Ezek az értékek kötik össze a neves cognac házat a gasztronómiával. A Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálán idén is a legjobbak vehetik át az elismerést. Ők azok a séfek, akik egyszerre követik a tradíciókat, mint a világhírű cognac készítői, mégis képesek kreativitást és innovatív elemeket vinni az ételek elkészítésébe, ahogy a klasszikus borpárlat is új karaktert kap egy különleges koktélként elkészítve. Ízlést formálni, egy stílust képviselni – a Hennessy és kedvelői pontosan tudják, mit jelent ez. »

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Beszélgetés Segal Viktor séffel, a GasztroWerk szakmai vezetőjével

Segal Viktor több mint egy évtizeden át dolgozott többek között Tel Avivban, Lyonban és Amszterdamban. Nemzetközi jelentőségű politikai és művészi aktorok, cégek és események gasztronómiai tanácsadója. Hatodik éve vezeti a Werk Akadémia gasztronómus képzését. »

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (525 db): Keresett kifejezés: magyar | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   csárda
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 99 357 495
Nyitva:
   H-V:  10:00-21:00
Cím: 9493 Fertõboz, Fõ u. 6.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   pub
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 266 9013  +36 30 638 8842
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1051 Budapest, Vigadó tér 4. kikötő
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 30 938 1404
Nyitva:
   H-Cs:  10:00-22:00
   P:   
10:00-24:00

   Szo:   
11:00-24:00

   V:   
11:00-16:00

Cím: 5600 Békéscsaba, Irányi u. 1.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   koktélbár
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 84 311 161
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 8600 Siófok, Vitorlás u. 14.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 355 7330
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 1124 Budapest, Kiss János altábornagy u. 59.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 266 8008
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1056 Budapest, Március 15. tér 7.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 53 360 600
Nyitva:
   H-V:  06:00-22:00
Cím: 2740 Abony, Szolnoki út 139.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   csárda
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 76 356 010  +36 76 356 166
Nyitva:
 12.27-12.23 |  H-V:  11:00-22:00
Cím: 6050 Lajosmizse, Bene u. 625.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 36 564 300
Nyitva:
   H-V:  07:30-10:00 
12:00-15:00 
18:00-22:00

Cím: 3348 Szilvásvárad, Park u. 25/A
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   borház
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 62 211 069
Nyitva:
   H-Cs:  09:00-20:00
   P:   
09:00-23:00

   Szo:   
09:00-02:00

   V:   
09:00-14:00

Cím: 6900 Makó, Szent Gellért u. 2-4.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   panzió
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 87 413 809
Nyitva:
   H-V:  08:00-22:00
Cím: 8300 Tapolca, Kisfaludy u. 1.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   cukrászda   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 34 372 910
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 2831 Tarján, Kossuth tér 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   söröző
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 339 8099
Nyitva:
   V-K:  12:00-24:00
   Sze-Cs:   
12:00-02:00

   P-Szo:   
12:00-04:00

Cím: 1136 Budapest, Pannónia u. 5.
0 hozzászólás

Pár lépésnyire a Vígszínháztól található a Szilvakék paradicsom, vagy más néven a Blue Tomato.

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 88 591 450
Nyitva:
   H-V:  12:00-22:00
Cím: 8200 Veszprém, Pajta u. 19.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   panzió
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 99 540 200
Nyitva:
   H-V:  08:00-22:00
Cím: 9437 Hegykõ, Kossuth Lajos u. 78.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Vadas a Borkonyhán

Vadas a Borkonyhán

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

A békési feltörekvők

A békési feltörekvők

Ami még mindig hiányzik itthon nagyon, az a tisztességes kisvendéglők térhódítása. Gyulán legalább egy már biztos van: ez a tavalyi év feltörekvő éttermének választott Patrióta. Nyári Katalin-Csiszér Árpád tulajdonos-szakácspárossal beszélgettünk. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink