Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Készülőben a Sofitel Ries-Link 2014-es évjárata

Készülőben a Sofitel Ries-Link 2014-es évjárata

A Sofitel Budapest Chain Bridge idén ismét Szentesi József borász segítségével saját bort készít, de nem is akárhogyan! Saját csapatot alapítva saját kezűleg hétről-hétre vesz részt a szőlészet mindennapjaiban, hogy végül egy olyan bor készülhessen, amelyet valóban a hotel saját borának hívhatnak. A szüreten éppen csak túl vannak, mustot kóstoltak, most kezdődhet a munka következő fázisa. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás: Ürömi Hütte

Első benyomás: Ürömi Hütte

Az eddig általunk meglátogatott hütték meg sem közelítették az Ürömi Hütte színvonalát. »

Első benyomás: Bontxo

Első benyomás: Bontxo

A Falk Miksa utcában, az antikvitások és régiségek utcájában található a bolttársaihoz képest is fiatal Bontxo, a baszk bisztró. »

Első benyomás: Zeller bisztró

Első benyomás: Zeller bisztró

Az Izabella-Jósika sarkon is van már egy „jó kis hely”. »

Első benyomás: La Perle Noire

Első benyomás: La Perle Noire

Mit tud a „fekete gyöngy” néven anyakönyvezett étterem? »

Első benyomás: Sparhelt

Első benyomás: Sparhelt

A Sparhelt valóban egy modern, európai étterem, ahogy állítja magáról »

Első benyomás: Jókai bisztró

Első benyomás: Jókai bisztró

Gasztronómiai trendekre érzékeny, helyi szinten előremutató konyhával találkozhatunk a pécsi Jókai Bisztróban. »

Teszt: Schieszl

Teszt: Schieszl

Never brown in town…

Budakalászra mentünk bajor-sváb ételekkel töltekezni. »

Teszt: KNRDY

Teszt: KNRDY

A cél egyértelmű, ez legyen a város legszínvonalasabb húsétterme. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (705 db): Keresett kifejezés: vegetáriánus ételek | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 77 481 357
Nyitva:
   H-V:  10:00-22:00
Cím: 6120 Kiskunmajsa, Csillag u. 39.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 458 4900
Nyitva:
   H-V:  06:30-23:00
Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 33-34.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávéház
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 473 0939
Nyitva:
   H-P:  07:30-23:00
Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 302 4614
Nyitva:
   H-V:  09:00-24:00
Cím: 1065 Budapest, Hajós u. 27.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +3687 581-050  +3687 581-055
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 8230 Balatonfüred, Zákonyi u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  koreai
Tel.:  +36 1 460 0838
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-22:00
Cím: 1143 Budapest, Ilka u. 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   borhotel
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 34 550 440
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 2544 Neszmély, Meleges hegy 1.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem

Tel.:  +36 1 291 6164
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-23:00
   V:   
12:00-22:00

Cím: 1184 Budapest, József u. 55.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   ristorante
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 331 8711
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-15:00 
18:30-23:30

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 12.
0 hozzászólás

Valahol a budapesti Broadway környékén egy aprócska utcában tizenöt éve rendületlenül tartja magát ez a családias hangulatú kis olasz vendéglő. Cattaneo Graziano a legjobb olasz séfektől tanult. Olasz klasszikus fogások franciás könnyedséggel, határ menti csavarral. A családias olasz vendéglő mintapéldánya, a séf tulajdonos, ha kedve támad, személyesen viszi az ételt az asztalhoz. Friss alapanyagok, közvetlenül a piacról. Házias fogások. Megbízható olasz ízek.

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.0

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 47 536 400
Nyitva:
   H-Szo:  07:00-22:00
   V:   
07:00-20:00

Cím: 3932 Erdõbénye, Mátyás király út 49.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 30 288 3854
Nyitva:
   H-V:  10:00-24:00
Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 8.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   csárda   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 22 325 700  +36 22 500 820
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 8000 Székesfehérvár, Szárcsa u. 1.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   csárda   borpince
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 94 538 013
Nyitva:
   H-V:  08:00-23:00
Cím: 9954 Rönök, Alkotmány út 9.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 94 322 208  +36 20 939 0340
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-23:00
   V:   
11:00-16:00

Cím: 9700 Szombathely, Kossuth Lajos u. 15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   café   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 468 3357
Nyitva:
   V:  11:30-24:00
   H-Cs:   
09:00-24:00

   P:   
09:00-05:00

   Szo:   
11:30-05:00

Cím: 1143 Budapest, Stefánia út 1.
3 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

Legyen egy cukrászda kicsi vagy nagy, régi vagy új, torta egészen biztos, hogy bármelyikben kapható. De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Ánizsmagos zöldborsó-<br>főzelék füstölt kacsamellel

Ánizsmagos zöldborsó-
főzelék füstölt kacsamellel

A Street Food Show-n is lehet kóstolni

Ilyen is lehet a zöldborsófőzelék. Sinkó Borit, a Hokedli tulajdonosát Krúdy ihlette. »

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Molnár Gábor

Molnár Gábor

"Egy ilyen megmérettetésnek az ember úgy indulni neki, hogy megnyeri. Nem lehet másképp." »

À La Nage

À La Nage

Larousse Gasztronómiai Lexikon szócikke

Ízesített főzőlé [court-bouillon], ebben főzik a kagylót vagy rákféléket (fésűkagylót, folyami rákot, langusztát vagy a kisebb homárt), ha elkészült, az ízlés szerint fűszerezett főzőlében melegen vagy hidegen tálalják (lehet tejszínnel is gazdagítani): ezt a tálalást nevezik „à la nage”-nak. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink