Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Villás reggeli a Parlamentnél…

Villás reggeli a Parlamentnél…

Azokat a dolgokat szeretem, amelyek szerelemből születnek, amik valódi szenvedéllyel jönnek a világra, legyen az márka, művészeti termék vagy akár egy étterem. A Budapest Bisztró épp ilyen, s bár ezelőtt nem fordultam meg itt, az egyszer biztos, hogy teljességgel magával ragadott az a négyzetcentiméterenként leolvasható hivatástudat, ami kerek egésszé formál egy ilyen szerelemgyerek éttermet. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás: Ürömi Hütte

Első benyomás: Ürömi Hütte

Az eddig általunk meglátogatott hütték meg sem közelítették az Ürömi Hütte színvonalát. »

Első benyomás: Bontxo

Első benyomás: Bontxo

A Falk Miksa utcában, az antikvitások és régiségek utcájában található a bolttársaihoz képest is fiatal Bontxo, a baszk bisztró. »

Első benyomás: Zeller bisztró

Első benyomás: Zeller bisztró

Az Izabella-Jósika sarkon is van már egy „jó kis hely”. »

Első benyomás: La Perle Noire

Első benyomás: La Perle Noire

Mit tud a „fekete gyöngy” néven anyakönyvezett étterem? »

Első benyomás: Sparhelt

Első benyomás: Sparhelt

A Sparhelt valóban egy modern, európai étterem, ahogy állítja magáról »

Első benyomás: Jókai bisztró

Első benyomás: Jókai bisztró

Gasztronómiai trendekre érzékeny, helyi szinten előremutató konyhával találkozhatunk a pécsi Jókai Bisztróban. »

Teszt: Schieszl

Teszt: Schieszl

Never brown in town…

Budakalászra mentünk bajor-sváb ételekkel töltekezni. »

Teszt: KNRDY

Teszt: KNRDY

A cél egyértelmű, ez legyen a város legszínvonalasabb húsétterme. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (671 db): Keresett kifejezés: terasz | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   cukrászda   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 316 3817
Nyitva:
   K-P:  10:00-18:00
   Szo:   
09:00-18:00

Cím: 1024 Budapest, Fény u. 8.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 99 524 400
Nyitva:
 01.01-12.20 |  K:  17:00-22:00
 01.01-12.20 |  Sze-Szo:   
12:00-22:00

Cím: 9400 Sopron, Templom u. 20.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
10 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  06 94 563-122
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 9730 Kõszeg, Rajnis u. 5
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 23 450 534
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 2092 Budakeszi, Fő u. 1.
17 hozzászólás

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 96 510 800
Nyitva:
   H-P:  11:00-15:00 
18:00-22:00

   Szo-V:   
18:00-20:00

Cím: 9024 Gyõr, Kálvária u. 22/B.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 201 8137
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1011 Budapest, Bem rakpart 20.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   cukrászda

Tel.:  +36 1 429 9000
Nyitva:
   H-V:  09:00-21:00
Cím: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 439 2445
Nyitva:
   H-V:  10:00-24:00
Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 136.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 202 3414
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1016 Budapest, Hegyalja út 23.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 92 570 094  +36 30 463 2271
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-22:00
Cím: 8989 Dobronhegy, Petőfi út 24.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 22 370 006
Nyitva:
   H-V:  12:00-22:00
Cím: 2484 Agárd, Balatoni út 60.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 282 9849
Nyitva:
   H-V:  12:00-22:00
Cím: 1196 Budapest, Ady Endre út 37.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 318 3814
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1052 Budapest, Váci u. 15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 36 517 298
Nyitva:
   H-V:  11:30-22:00
Cím: 3300 Eger, Bródy Sándor u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  olasz
Tel.:  +36 88 590 070
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 8200 Veszprém, Kittenberger Kálmán u. 11.
2 hozzászólás galéria

Süppedős szőnyegek és faburkolat eleganciája. Kevés vendéglátóhely viszi ilyen szintű felszolgálást, már ez megérne egy látogatást. De emellé egy minőségi alapanyagokra épülő, profi konyha is tartozik. Magabiztos, jól átgondolt, ismert fogások jelennek meg egy-egy merészebb, újító résszel, szokatlan alapanyaggal. Azért farmerben sem kell feszengeni, a hangulat képes személyes és közvetlen maradni. Lenyűgözni, megtisztelni, köszönteni valakit tökéletes helyszín, és a megbízhatósága felől sem lehet kétségünk: különleges környezet a viadukt lábánál.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.5

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

Legyen egy cukrászda kicsi vagy nagy, régi vagy új, torta egészen biztos, hogy bármelyikben kapható. De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Molnár Gábor

Molnár Gábor

"Egy ilyen megmérettetésnek az ember úgy indulni neki, hogy megnyeri. Nem lehet másképp." »

À La Nage

À La Nage

Larousse Gasztronómiai Lexikon szócikke

Ízesített főzőlé [court-bouillon], ebben főzik a kagylót vagy rákféléket (fésűkagylót, folyami rákot, langusztát vagy a kisebb homárt), ha elkészült, az ízlés szerint fűszerezett főzőlében melegen vagy hidegen tálalják (lehet tejszínnel is gazdagítani): ezt a tálalást nevezik „à la nage”-nak. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink