Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Teszt: Alabárdos

Teszt: Alabárdos

Séftükör

Bicsár Attila már a kanapén fekszik. Gasztropszichológusa akarva-akaratlanul: Ted Aprajev. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Teszt: <br>Rév Csárda

Teszt:
Rév Csárda

Halászok hamisítatlan halászleve készül a Rév Csárdában. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (679 db): Keresett kifejezés: terasz | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 375 6451
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1013 Budapest, Szarvas tér 1.
31 hozzászólás galéria

Műemlék épületben, barátságos bisztró, néhány különös kortárs festménnyel a falon, jelezve azt, hogy a konyha is modern úton , sőt nem fél az innovációtól sem. Letisztult enteriőr: világos falak, egyszerű sötétbarna bútorzat, kifogástalan abroszok, falnyi boros polc, a konyha specialitása a vadételek. A legkeresettebb vadakból készülnek a fogások, stílusuk laza bisztró stílus, kiérlelt ízekkel, klasszikus, de szellemes csavaroktól sem mentes párosításokkal. Független a vadászati szezonalitástól szinte minden nemesebb vad étlapon van, a kiegészítők többnyire követik a szezonváltásokat. Regionálisan válogatott borok, kifinomult magyar szortiment, hozzáértő sommelier ajánlásával. Komplex kulináris élmény, szakszerű szerviz, közvetlen stílusban.

Olvasói értékelés
24 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

11.5

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 94 594 015
Nyitva:
   H-Cs:  10:00-22:00
   P-Szo:   
10:00-23:00

   V:   
10:00-22:00

Cím: 9900 Körmend, Rákóczi Ferenc u. 77.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   pub   söröző
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 217 6757
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1092 Budapest, Ráday u. 5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  06 94 563-122
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 9730 Kõszeg, Rajnis u. 5
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 219 0902
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-23:30
Cím: 1093 Budapest, Csarnok tér 5.
1 hozzászólás galéria

Az étterem a legendás Nagycsarnok melletti szellős kis téren található. Hangulatos terasszal bővül nyaranként. Törekvésük az, hogy a piac közelségét kihasználva friss, szezonális alapanyagokból készítsék ételeiket. Kompozícióik a nemzetközi bisztróvonalhoz közelítenek, de felfedezhető a magyar tradíciók megújításának a vágya is. Sok összetevős fogásaik elgondolása szellemes, némelykor a kivitelezés pontossága hiányzik. Mégis van saját stílusuk. Az étterem immár kultikus fogásokkal is rendelkezik kacsaburger és kacsakolbász képében. Borválasztékuk igényességről tanúskodik, érdemes figyelni borvacsoráikat. Közvetlen hangulatú, szakszerű szerviz.

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

11.5

Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 23 450 534
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 2092 Budakeszi, Fő u. 1.
17 hozzászólás

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 96 510 800
Nyitva:
   H-P:  11:00-15:00 
18:00-22:00

   Szo-V:   
18:00-20:00

Cím: 9024 Gyõr, Kálvária u. 22/B.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   cukrászda

Tel.:  +36 1 429 9000
Nyitva:
   H-V:  09:00-21:00
Cím: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 92 570 094  +36 30 463 2271
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-22:00
Cím: 8989 Dobronhegy, Petőfi út 24.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 424 3434
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-24:00
   V:   
11:00-22:00

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 22 370 006
Nyitva:
   H-V:  12:00-22:00
Cím: 2484 Agárd, Balatoni út 60.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 282 9849
Nyitva:
   H-V:  12:00-22:00
Cím: 1196 Budapest, Ady Endre út 37.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 318 3814
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1052 Budapest, Váci u. 15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 36 517 298
Nyitva:
   H-V:  11:30-22:00
Cím: 3300 Eger, Bródy Sándor u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 26 570 007  +36 20 485 9008
Nyitva:
   K-Szo:  12:00-22:00
   V:   
12:00-20:00

Cím: 2074 Perbál, Fő u. 26.
2 hozzászólás

Ez a Budapesttől kb. 40 km távolságra lévő vendéglő egy vegyesen sváb–szlovák lakosságú faluban a példamutatóan felújított valamikori Walter kocsma helyén áll, verandával, tágas kerttel igazi kulináris oázis. Az igényesen megelevenedett vidéki magyar és nemzetiségi konyha egyik figyelemre méltó képviselője. Minden igyekezetükkel törekszenek a régióban fellelhető nyersanyagok használatára. Ételeik őrzik a vidék őszinte ízeit, miközben a rafinált, korszerű technológia csak fokozza azokat.

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.5

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Vadas

Vadas

Patrióta kisvendéglő receptje

A Patrióta étterem vezetőinek nincs túl sok pozitív emléke a „vadas"-ról. Felrémlik a szálasra főtt, fogba tapadó marhahús, az édes-lisztes "bevonóképes" mártás és az állaga alapján mozsárágyú lövedéknek is alkalmas zsemlegombóc. A Nyakleves után a Patrióta kisvendéglő gondolja újra a vadast. »

Préselt gyöngytyúk színes karfiol-<br>rizottóval

Préselt gyöngytyúk színes karfiol-
rizottóval

Alabárdos étterem főhajtása

Ahhoz, hogy Molnár Gábor eljusson Lyonba, először a hazai selejtezőben kellett jól, első helyen szerepelnie. 2014. március 12-én az Alabárdos és az Arany Kaviár séfjét utasította maga mögé. Bicsár Attila és az Alabárdos csapata ezzel a tányérral hajt fejet Gábor teljesítménye előtt. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

“Vagy teljes gőzzel vagy sehogy”

“Vagy teljes gőzzel vagy sehogy”

Diákokkal beszélgettünk a Bocuse d’Or kapcsán a szakácsszakma mai helyzetéről, a motiváltságról, a szenvedélyről és a szakma iránti elkötelezettségről, valamint a harmadik commis-k szerepéről Molnár Gáborék felkészülése alatt. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink