Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Szaftos harcsa, ropogós rántott hús

Beszélgetés Segal Viktor séffel

Segal Viktor több mint egy évtizeden át dolgozott többek között Tel Avivban, Lyonban és Amszterdamban. Nemzetközi jelentőségű politikai és művészi aktorok, cégek és események gasztronómiai tanácsadója. A GasztroWerk Akadémiai gasztro programjának szakmai vezetője. »

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (679 db): Keresett kifejezés: terasz | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   teázó   teaház

Tel.:  +36 1 337 8217
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-21:00
Cím: 1056 Budapest, Váci u. 65.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 464 3946
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-24:00
Cím: 1117 Budapest, Petőfi híd budai hídfõ .
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 318 0723
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 30.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 362 5827
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 1223 Budapest, Nagytétényi út 174.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 453 0060  +36 1 4530062
Nyitva:
 05.01-10.31 |  H-Szo:  07:00-22:00
Cím: 1039 Budapest, Királyok útja 205.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 267 0224
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1053 Budapest, Kecskeméti u. 4.
0 hozzászólás

Kezdetben a Belvárosi Vendéglő Vállalat tulajdona volt, 1972 óta Sziklai Ferenc üzemelteti családjával. A helyiségbe lépve időutazást élhetünk át.

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kávézó

Tel.:  +36 1 266 9080
Nyitva:
   H-V:  08:30-24:00
Cím: 1051 Budapest, Váci u. 5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 422 1478
Nyitva:
   H-V:  10:00-24:00
Cím: 1146 Budapest, Vajdahunyadvár, Kós Károly sétány 1.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem   kávéház
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  magyar
Tel.:  +36 20 366 4272
Nyitva:
   H-Cs:  10:00-02:00
   P:   
10:00-04:00

   Szo:   
12:00-02:00

   V:   
12:00-24:00

Cím: 1065 Budapest, Nagymező u. 54-56.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kisvendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 202 0580  +36 20 801 7047
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1011 Budapest, Iskola u. 29.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 317 4209
Nyitva:
   H-Sze:  08:00-23:00
Cím: 1053 Budapest, Egyetem tér 4.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  vadételek
Tel.:  +36 72 532 253
Nyitva:
   K-Szo:  12:00-21:00
   V:   
11:00-16:00

Cím: 7628 Pécs, Melegmányi út 32.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 424 3434
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-24:00
   V:   
11:00-22:00

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 72 512 500
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 7624 Pécs, Alkotmány u. 8
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   bio   panzió   vegetariánus
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 83 510 828
Nyitva:
   H-V:  10:00-21:00
Cím: 8315 Gyenesdiás, Kossuth u. 16.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Vadas a Borkonyhán

Vadas a Borkonyhán

Koos Attila (Borkonyha) receptje

Koos próbált minden alapanyagot felhasználni és a tányérra helyezni, ami a vadasra jellemző, de természetesen egy kicsit másképp, mint a „hagyományos” tálalásnál. A tarját konfitálta, a szarvasgerincet illetve nyúlgerincet szuvidolta. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

A békési feltörekvők

A békési feltörekvők

Ami még mindig hiányzik itthon nagyon, az a tisztességes kisvendéglők térhódítása. Gyulán legalább egy már biztos van: ez a tavalyi év feltörekvő éttermének választott Patrióta. Nyári Katalin-Csiszér Árpád tulajdonos-szakácspárossal beszélgettünk. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink