Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Gallok Budán - 3.rész

Gallok Budán - 3.rész

Elzász a központban

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata Elzász (Alsace) régiójának ízeivel folytatódik! 2015. április 23-25. között, külön étlapon, szabadon választható formában találkozhatunk Franciaország gasztronómiai büszkeségeivel, olyan ételekkel, melyeket "kötelezően ismerni kell”. Részletek a Larus Étterem weboldalán. »

Várvizi, a purista

Várvizi, a purista

Nem a túlhajtott nyelvtisztaságot kereső értelemben, hanem a stílustisztaságra való törekvést látom az ételkompozícióiban, mint a Le Corbusier által alapított avantgardista művészeti iránynál, ami az abszolút objektív konstruktivitás lehetőségét keresi. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (122 db): Keresett kifejezés: házhozszállítás | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   café   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 34 372 093
Nyitva:
   V-Cs:  12:00-24:00
   P-Szo:   
12:00-03:00

Cím: 2831 Tarján, . sporttelep .
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  pizza
Tel.:  +3652 44-55-19
Nyitva:
   H-P:  10:00-17:30
Cím: 4029 Debrecen, Csapó u. 66.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   lounge
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 4293990
Nyitva:
 04.01-10.01 |  H-V:  10:00-22:00
Cím: 1052 Budapest, Erzsébet tér 7-8.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +3652 44-55-19  +3652 315-804
Nyitva:
   H-P:  10:00-16:00
Cím: 4025 Debrecen, Széchenyi u. 55.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep


Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  olasz
Tel.:  +36 52 428 180  +36 20 926 2495
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 4028 Debrecen, Damjanich u. 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   gyorsétterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  görög
Tel.:  +3670 367 7774
Nyitva:
   H-P:  11:00-22:00
Cím: 1183 Budapest, Nefelejcs u. 89/a
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár
Konyha nemzetisége, stílusa:  török
Tel.:  +36 1 477 7220
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1094 Budapest, Tompa u. 30-34.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  06 24 487-426  06 20 949-2865
Nyitva:
   H-P:  12:00-22:00
   Szo:   
12:00-24:00

   V:   
12:00-22:00

Cím: 2335 Taksony, Szent Imre u. 86
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 275 7199
Nyitva:
   H-V:  12:00-22:00
Cím: 1029 Budapest, Máriaremetei út 115
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   pub
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  spanyol
Tel.:  +36 1 430 2971  +36 1 333 5656
Nyitva:
   H-Szo:  07:30-24:00
   V:   
10:00-24:00

Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 430 2974
Nyitva:
   K-Szo:  17:00-24:00
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bár   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  spanyol
Tel.:  +36 1 430-29-7
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 27 391 311  +36 70 611 4401
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 2120 Dunakeszi, Álomás sétány 17.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  sváb
Tel.:  +36 22 562 037  +36 20 913 2205
Nyitva:
   H-V:  11:00-22:00
Cím: 8060 Mór, Deák Ferenc út 68.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   fogadó   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar-házi,  nemzetközi
Tel.:  +36 22 354 013
Nyitva:
   Szo-V:  07:00-23:00
   H-P:   
07:00-22:00

Cím: 8082 Gánt, Hegyalja út 59.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9
Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Házinyúl-comb „vadas”

Házinyúl-comb „vadas”

Csomós András (Dűlő) receptje

Vidéki lelkész gyerekként hála Istennek a vadas vadból volt – mondja a miskolci Dűlő séfje, Csomós András. „Édesanyámnak is nagymamámnak is ez volt az egyik „nagy” fogása. A húst hosszan pácolták zöldségekkel és fűszerekkel, majd körbesütötték és irány a sütő, a zöldségek is ott pirultak a tepsiben. Csomós számára ma már a vadas elképzelhetetlen friss babér vagy kapribogyó nélkül és nem feltétlenül vadból vagy marhából készül. Most épp nyúlból. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Ifjú séftehetségek a konyhán

Ifjú séftehetségek a konyhán

A Fricskás fiúk fél éve vezetik a konyhájukat Csongrádi Csabával karöltve, munkájukat pedig mi is díjaztuk az Év Ifjú Séftehetségei elismeréssel a 2015-ös Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán. De ki ez a két srác és mit szeretnének képviselni? »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink