Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Görög Sunday Brunch

Görög Sunday Brunch

ARAZ lakoma

Októbertől visszatér a közkedvelt Sunday Brunch, minden hónapban megújuló tematikával, korlátlan ételfogyasztással, valamint ingyenes tetőkerti wellness-belépővel! Októberben Görögország ízeit kóstolhatják meg a hozzánk betérő vendégek, egy kellemes vasárnapi ebéd keretében, az ARAZ luxuskörnyezetében. »

Nyiss a világ ízeire és önmagadra!

Nyiss a világ ízeire és önmagadra!

Október 1-én indul a GasztroWerk

Startupok, vadiúj hazai és nemzetközi ízek, friss trendek - a 8. alkalommal induló GasztroWerk legújabb programjában minden szerepel, ami finom, eredeti és közösségi. A Werk Akadémia egyedülálló programja 2010 óta a progresszív hazai és nemzetközi gasztronómiai törekvések élményműhelye, civilek és profik, ínyencek és gasztrovállalkozók iránytűje a vendéglátás világában. »

Ezt a gasztro-koncert élményt nem szabad kihagyni!

Ezt a gasztro-koncert élményt nem szabad kihagyni!

A Budapest Bisztró legjobb fogásaival és egy különleges Váradi Roma Café esttel ünnepli második születésnapját.

A belváros magyaros bisztrója nagyszabású partyval ünnepli sikerének második évfordulóját. A születésnapi este különlegessége, hogy a téli időszakban stúdiómunkálataik miatt egyedül itt lép majd fel a Váradi Roma Café. Hamisítatlan, belsőséges bárhangulat és igazi örömzenélés várható, így a Budapest Bisztró törzsvendégei és a barátai mellett a Váradi Roma rajongók is igazi csemegére számíthatnak. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás:<br> Gótika

Első benyomás:
Gótika

A Szentháromság téren valóban hiánypótló - saját önmeghatározásuk szerint - gasztrokocsma, ételbár nyílt a napokban? »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Első benyomás: <br>Konyha

Első benyomás:
Konyha

Godot már nincs itt, s vélhetően nem is lesz. Ám Ilja Volkovnak, Moravcsik Bélának és Fecske Fanninak köszönhetően viszont van helyette étterem. »

Első benyomás: <br>Olivola

Első benyomás:
Olivola

Kis mediterrán sziget Kecskemét belvárosában, a gyönyörűen felújított Rákóczi úton. Igazi olasz paradicsom ez, kiváló, érett és zamatos, melyet meglágyít egy csepp olívaolaj, és megbolondít a bazsalikom illata. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (344 db): Keresett kifejezés: gyermekmenü | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 72 215 788  +36 30 5545 650
Nyitva:
   H-Szo:  07:00-23:00
   V:   
10:00-22:00

Cím: 7621 Pécs, Kossuth tér 5.
2 hozzászólás

Külföldi ételnevek, olasz tészták és tengeri halak helyett regionális ízeket meg egy bisztrókonyhát találunk átgondolt koncepcióval, izgalmas ételekkel, kézműves desszertekkel. Vannak esetlenségek és figyelmetlenségek, de a maga nemében nem vállal olyat, amit ne tudna teljesíteni. Nem a csúcs, de ha ez lenne a minimum, nem kellene aggódni.

Olvasói értékelés
14 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kávézó   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 26 360 047
Nyitva:
   H-Szo:  08:00-21:30
   V:   
08:00-16:00

Cím: 2083 Solymár, Terstyánszky u. 40.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 325 6078
Nyitva:
   H-V:  08:00-24:00
Cím: 1025 Budapest, Pusztaszeri út 57.
0 hozzászólás

A Café 57 évek óta szinte egymaga látja el a Rózsadombon az igényesebb és pénzesebb üzleti és családi étkezési igények kielégítését. Igényes modern belső, elegáns design, kényelmes bútorok, nyugtató színvilág. Már reggel 8-tól színvonalas reggelik várják a domb időnként magamutogatóan motorizált közönségét. Nagyon figyelmes, gyors kiszolgálás, jó időben tágas terasz. Nemzetközi, korszerű, néhol trendinek is mondható konyha a mediterrántól a magyaron át, erős távol-keleti beütésekkel, kissé eklektikus, de minden elérhető presztízs alapanyaggal, többnyire figyelemre méltó kivitelben. Ha nem a Rózsadomb tetején lennénk, akkor túlárazottnak mondanánk a helyet. Így csak tájjellegűnek.

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

11.0

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 458 4900
Nyitva:
   H-V:  06:30-23:00
Cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 33-34.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávéház
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 473 0939
Nyitva:
   H-P:  07:30-23:00
Cím: 1055 Budapest, Falk Miksa u. 10.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   borhotel
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 34 550 440
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 2544 Neszmély, Meleges hegy 1.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   borétterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 36 414 825
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-23:00
   V:   
12:00-16:00

Cím: 3300 Eger, Tinódi Sebestyén tér 4.
0 hozzászólás

A 13. században épült, püspöki székhelyül szolgáló egri vár tövében, a főkaputól 50 méterre egy modern udvarház aljában képviseli a megújult és modern gasztronómiát és borkultúrát. A szállodai rész átalakításával egyidejűleg, óriási változáson ment keresztül az étterem is, mely új néven, Macok bisztróként várja a vendégeket.

Olvasói értékelés
10 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   ristorante
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 331 8711
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-15:00 
18:30-23:30

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 12.
0 hozzászólás

Valahol a budapesti Broadway környékén egy aprócska utcában tizenöt éve rendületlenül tartja magát ez a családias hangulatú kis olasz vendéglő. Cattaneo Graziano a legjobb olasz séfektől tanult. Olasz klasszikus fogások franciás könnyedséggel, határ menti csavarral. A családias olasz vendéglő mintapéldánya, a séf tulajdonos, ha kedve támad, személyesen viszi az ételt az asztalhoz. Friss alapanyagok, közvetlenül a piacról. Házias fogások. Megbízható olasz ízek.

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.0

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 47 536 400
Nyitva:
   H-Szo:  07:00-22:00
   V:   
07:00-20:00

Cím: 3932 Erdõbénye, Mátyás király út 49.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  thai
Tel.:  +36 84 506 688
Nyitva:
 01.01-06.19 |  H-V:  11:00-24:00
 06.20-08.20 |  H-V:  08:30-24:00
 08.21-12.31 |  H-V:  11:00-24:00
Cím: 8600 Siófok, Petőfi Sándor sétány 15/a.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 72 492 952
Nyitva:
   K-Cs:  18:00-22:00
   P-Szo:   
12:00-15:00 
18:00-22:00

Cím: 7773 Villány, Diófás tér 4-12.
1 hozzászólás

A villányi gasztronómia fejlődése az utóbbi években a helyi borokénál is látványosabb, ebben a Mandula úttörő szerepet játszik. A borra épülő vendéglátás valóban minden porcikájában visszautal a borra, szőlőre, netán szőlőmagra, ugyanakkor előszeretettel épül a helyi alapanyagokra, de nem fél játszani és összehozni mindezt akár távolabbról érkező halakkal sem. Fejlődő koncepció, korszerű technológiák, szezonalitás, elegáns hangulat, precíz kiszolgálás. A rövid, de kompakt étlapon túl négyfogásos és hétfogásos degusztációs menü, valamint szezonális impressziós menü. Borokkal ajánlott.

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.5

Típus:   csárda   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 22 325 700  +36 22 500 820
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 8000 Székesfehérvár, Szárcsa u. 1.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   csárda   borpince
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 94 538 013
Nyitva:
   H-V:  08:00-23:00
Cím: 9954 Rönök, Alkotmány út 9.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 327 0045
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 13.
0 hozzászólás

A Belgrád rakparti barna papírabroszos trattoriából zavartalan kilátás nyílik a Gellért-hegyre. A város egyik legrégebbi olasz trattoriája a Toscana. Mediterrán hangulatú, barátságos a fogadtatás. A nagy választékú klasszikus olasz étlap, bőséges tésztakínálattal, 15-féle pizzával és többek között 1 kilós firenzei marhasteakkel csábít. Válogatottan jó minőségű olasz eredetű alapanyagok és természetesen olasz séf vezette konyha garantálja az autentikus élményt. Lezser, hozzáértő, profi szerviz teszi zavartalanná az étkezést. Borban sincs hiány, nagynevű olasz termelők válogatott borai állnak rendelkezésre. Egy ajtóval arrébb a trattoriához tartozó Enoteca borbár még nagyobb kínálattal bír.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.0

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 94 322 208  +36 20 939 0340
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-23:00
   V:   
11:00-16:00

Cím: 9700 Szombathely, Kossuth Lajos u. 15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 levesbár

Top 10 levesbár

Hűtenek-fűtenek, egyre több van belőlük és szerencsére köztük sok-sok jó. Kedvenc budapesti levesbárjaink. »

Top 10 kávézó

Top 10 kávézó

A hazai megszállottak! »

Csokoládé<br>-torta

Csokoládé
-torta

Mizsei János (MÁK) készítette

A Vintage Bazaar név már a hazai gasztronómia főszereplőinek is egyre jobban cseng. A MÁK desszertjeinek egy részét tányérjaikban tálalja. Például ezt a csokitortát. »

Holland sajtsaláta, <br>burgonya<br>-gombóc, <br>snidling-<br>szósszal,<br>oliebollen

Holland sajtsaláta,
burgonya
-gombóc,
snidling-
szósszal,
oliebollen

A Dizájn hét apropóján holland menüt mutatott a TERMINAL. És, hogy ne menjen feledésbe a naracssárga titok, a séfek megosztják a receptet. »

Krémes mangalicamáj <br>körtével

Krémes mangalicamáj
körtével

Sárközi Ákos receptje

Október 9-én kiosztották a Gault&Millau díjakat. Az év étterme a nemrég Michelin-csillagot is elnyert Borkonyha lett. Felelevenítjük a hely szellemi agytrösztjének, Sárközi Ákosnak a húsalmáját. »

Kétsajtos-sütőtökös torony <br>pirított pucér dióval

Kétsajtos-sütőtökös torony
pirított pucér dióval

A puha sütőtök édességét fokozza a sült cékla, dióságát pedig a pirított és ruhájától megfosztott, krémes dió. Remekül passzolnak a semleges ízű mozzarellával és az intenzívebb kéksajttal. Minderre a balzsamecetes öntet felel. »

Ánizsmagos zöldborsó-<br>főzelék füstölt kacsamellel

Ánizsmagos zöldborsó-
főzelék füstölt kacsamellel

A napokban nyitott Hokedliben főzték

Ilyen is lehet a zöldborsófőzelék. Sinkó Borit, a Hokedli tulajdonosát Krúdy ihlette. »

Bayer Péter

Bayer Péter

Mi a helyzet az erdélyi gasztronómiával? A Danubius Health Spa Resort Bradet konyhafőnöke mesél. »

Étteremkalauzok

Étteremkalauzok

Michelin és Gault Millau

Az anekdota szerint a Relais de Poquerolles étterem séfje 1958-ban öngyilkosságot követett el, amikor elvesztette Michelin csillagait. A történet annyira drámai és egyben szívszorongató, hogy senkinek nem jutott eszébe megkérdőjelezni, pedig igazából semmi ilyesmi nem történt. »

Mokkakávé

Mokkakávé

Mosógépek inspirálták a kéváéfőző tervezőjét. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink