Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Nobu szilveszteri vacsora

Nobu szilveszteri vacsora

Ünnepelje az Újévet a Nobu dél-amerikai hangulattal és ízekkel fűszerezett Szilveszteri vacsoráján élő latin zenével, 7 fogásos különleges menüvel, pezsgővel és éjfél utáni sushizással. »

Halászlé, töltött káposzta a Pest-Budától

Halászlé, töltött káposzta a Pest-Budától

Rendelj karácsonyi fogásokat otthonra a Pest-Budától! »

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

A Locavore-ban MINDEN EGY HELYEN

Ízek, látkép és kulinária a Tabán tetején! »

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ha Cegléd, akkor Monaco étterem

Ne féljünk az ismeretlentől!

A néhány hónapja alapjaiban megújuló Monaco Étterem Ruprecht László kreatív séffel mutatta meg az eldugott mezővárosnak, hogy van helyük a gasztropalettán. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első bnyomás: <br>Ramenka

Első bnyomás:
Ramenka

Japán csillapító a Kazinczyra

A Ramenka szellemi és fizikai regenerálódásra való, amikor egy kis rendezettség és egy tál húsleves életmentő lehet. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (244 db): Keresett kifejezés: dohányzó | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 72 215 788  +36 30 5545 650
Nyitva:
   H-Szo:  07:00-23:00
   V:   
10:00-22:00

Cím: 7621 Pécs, Kossuth tér 5.
2 hozzászólás

Külföldi ételnevek, olasz tészták és tengeri halak helyett regionális ízeket meg egy bisztrókonyhát találunk átgondolt koncepcióval, izgalmas ételekkel, kézműves desszertekkel. Vannak esetlenségek és figyelmetlenségek, de a maga nemében nem vállal olyat, amit ne tudna teljesíteni. Nem a csúcs, de ha ez lenne a minimum, nem kellene aggódni.

Olvasói értékelés
14 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kávézó   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 26 360 047
Nyitva:
   H-Szo:  08:00-21:30
   V:   
08:00-16:00

Cím: 2083 Solymár, Terstyánszky u. 40.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   cukrászda
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 337 6379
Nyitva:
   H-P:  10:00-18:00
Cím: 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 12-14.
3 hozzászólás

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán,  tradicionális
Tel.:  +36 1 325 7111
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1025 Budapest, Csatárka u. 54.
0 hozzászólás galéria

Több mint két évtizedes múlttal a háta mögött áll a Rózsadombon a japán konyhát nálunk meghonosító étterem. Az átalakítás után immár terasza is van. Étlapjáról tradicionális japán ételekből és értelemszerűen gazdag szusikínálatból válogathatunk. Masato Usuda séf gondoskodik arról, hogy a szusik a szigorú japán előírásoknak, hagyományoknak megfelelően készüljenek. Az éttermet a letisztult formavilág és az egyszerűség, kifejezetten megnyugtató belső jellemzi, ami tökéletes harmóniában van a konyha teljesítményével. Nagy társasággal, akiknek számít a japán életérzés, érdemes a japán stílusú tatamis különtermekbe helyet foglalni. Kezdőknek a menüválogatások és a szusitálak javasoltak, a haladók pedig mindenképpen megtalálják kedvenc japán fogásukat a hatalmas választékból. Segítőkész, „gondolatolvasó szerviz”.

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.0

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 215 9792  +36 1 218 1099
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  zsidó
Tel.:  +36 1 322 1011  +36 20 213 5999
Nyitva:
   H-Cs:  11:30-24:00
   P-Szo:   
11:30-02:00

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy u. 41.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
5 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 424 3434
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-24:00
   V:   
11:00-22:00

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  thai
Tel.:  +36 84 506 688
Nyitva:
 01.01-06.19 |  H-V:  11:00-24:00
 06.20-08.20 |  H-V:  08:30-24:00
 08.21-12.31 |  H-V:  11:00-24:00
Cím: 8600 Siófok, Petőfi Sándor sétány 15/a.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávéház
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 202 2165
Nyitva:
   H-Szo:  10:00-24:00
Cím: 1027 Budapest, Kacsa u. 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
9 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 327 0045
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 13.
0 hozzászólás

A Belgrád rakparti barna papírabroszos trattoriából zavartalan kilátás nyílik a Gellért-hegyre. A város egyik legrégebbi olasz trattoriája a Toscana. Mediterrán hangulatú, barátságos a fogadtatás. A nagy választékú klasszikus olasz étlap, bőséges tésztakínálattal, 15-féle pizzával és többek között 1 kilós firenzei marhasteakkel csábít. Válogatottan jó minőségű olasz eredetű alapanyagok és természetesen olasz séf vezette konyha garantálja az autentikus élményt. Lezser, hozzáértő, profi szerviz teszi zavartalanná az étkezést. Borban sincs hiány, nagynevű olasz termelők válogatott borai állnak rendelkezésre. Egy ajtóval arrébb a trattoriához tartozó Enoteca borbár még nagyobb kínálattal bír.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.0

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Legjobb budapesti ínyencboltok

Legjobb budapesti ínyencboltok

Az utóbbi pár évben megtöbbszöröződött az ínyencboltok száma, a listánkba mégis kevés új tudott bekerülni. Lassan már mindent be lehet szerezni itthon, kérdés, hogy a számos új bolt megtalálja-e a maga profilját ezen az egyre szélesedő piacon. »

Passió<br>karamellás-<br>pisztácia<br>pralinés <br>bonbon

Passió
karamellás-
pisztácia
pralinés
bonbon

Praliné Paradicsom receptje

A kétrétegű töltött bonbon igazi játék a színekkel és a textúrákkal. »

Málnatorta

Málnatorta

Desszert.Neked receptje

Korponai Péter és Borszéki-Ékes Beatrix feljött a Balzac utcás szuterénből, és a napokban nyílt Paulay Ede utcai helyüket látva, most már valójában értjük, hogy mi a különbség egy cukrászda és egy desszertműhely között. Tortában is erősek. »

Garnéla

Garnéla

ötfűszeres édesburgonyapürével, gyömbérhabbal, szezámmagos szójaszószmorzsával és csilis mangóval - Mandula Sarok készítette

Majdnem fél éve nem láttunk Mandula Saroktól receptet, ami azért igazi szívfájdalom, mert - az írást szintén hanyagoló Kísérleti Konyha mellett - az egyik legnívósabb gasztro netes naplóról van szó. Hauser-Szabó Noémi (merthogy így hívják a blog elkövetőjét) stílszerűen tér vissza. »

Michael Gibney

Michael Gibney

Michael Gibney amerikai séf első könyve - Sous Chef-24 óra a konyha frontvonalán - idén áprilisban jelent meg, és már magyarul is olvasható. A könyvről, a szakma szeretetéről és a végtelen munkáról beszélgettünk a séffel. »

Pesti István

Pesti István

Tantit visz a táncba

Brunóék összecsomagoltak és távoztak a Hegyvidék Központból. Helyükre Tanti érkezett, akit Pesti István fog karon. »

Étteremkalauzok

Étteremkalauzok

Michelin és Gault Millau

Az anekdota szerint a Relais de Poquerolles étterem séfje 1958-ban öngyilkosságot követett el, amikor elvesztette Michelin csillagait. A történet annyira drámai és egyben szívszorongató, hogy senkinek nem jutott eszébe megkérdőjelezni, pedig igazából semmi ilyesmi nem történt. »

Mokkakávé

Mokkakávé

Mosógépek inspirálták a kéváéfőző tervezőjét. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink