Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Húsvéti büféebéd a Sofitelben

Húsvéti büféebéd a Sofitelben

Felejthetetlen Húsvét vasárnapi büféebéd, hatalmas csokinyuszi és az elmaradhatatlan francia piaci hangulat Jeremy Cayron főszakács ajánlásával! »

Kulináris randevú

Kulináris randevú

8 étterem, 8 világnézet, 8 kreatív séf, egy küldetés = mini SVÉT!

2014-től új időszámítás kezdődik. A Stílusos Vidéki Éttermiség valamennyi tagját reprezentáló évi egy nagyszabású rendezvény mellett több kisebb esemény színesíti az évet mini SVÉT néven. Az első ilyen rendezvényre 2014. április 19-20-án kerül sor. A Hú!SVÉT fantázianevű kétnapos gasztroünnepnek ezúttal Palkonya és a vele szomszédos Villány ad otthont. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Nespresso

Nespresso

A megszokott minőség a HoReCa-ban is

A Nespresso kapszulás rendszereit azért fejlesztette, hogy az olasz kávézókból jól ismert eredeti espresso minőséget otthoni vagy üzleti környezetben is megkaphassák a fogyasztók. Itthon még kevéssé elterjedt, de Nyugat-Európában előszeretettel használják a Nespresso üzleti fogyasztásra szánt gépeit, kávéit irodai környezetben, illetve a HORECA szektorban »

Teszt: Walter

Teszt: Walter

Ha az ember történetesen nagyvárosi, állandóan lüktető környezetben éli a napjai nagy részét, óhatatlanul is vágyik arra, hogy időről-időre kiszakadjon ebből a mesterséges közegből. Hogy egy kicsit le tudjon lassulni, bámészkodhasson és lássa, a fővárosi szívdobogáson kívül az ország vérkeringésének van még jó néhány igazán klassz állomása. Perbál például ilyen. És igazán szerethető. »

Teszt: Macesz Huszár

Teszt: Macesz Huszár

Nem kell, de nem ártana, ha a két irányt képes lenne kulináris értelemben ötvözni: Izrael konyhája legyen, vagy a magyar-zsidó, közép-európai polgári, kicsit bécsi, majd német befolyással pestivé lett konyhát vigye, némiképp modern köntösben. Vagy csak egy újabb unalomba szürkülő vendéglátós vállalkozás, ami történetesen a pesti gettó narratívát tekinti eladható terméknek. »

Teszt: Borkonyha

Teszt: Borkonyha

Esztétika és ízharmónia

Ha van titka, akkor talán az, hogy mindenféle túlzástól abszolút mentes. Ha valaki punk helyen enne, ez nem az. »

Teszt: Sárga Borház

Teszt: Sárga Borház

Minek is nevezzelek?

A Sárga Borház, amely az elmúlt években meghatározó színe volt a régió gasztro térképének, az utóbbi időben minta önmeghatározási vitába keveredett volna magával. »

Teszt: Mák

Teszt: Mák

Az eddigi séf-helyettes vette át a konyhát. A Mák 3.0-ás verzió is bevált, másoknak is ajánljuk. »

Teszt: Anyukám Mondta

Teszt: Anyukám Mondta

Bár a hangulat toszkán, de nagyképűen akár fúziósnak is nevezhetnénk, épp jól ötvözi a vágyott olaszságot a magyar táj által kínált csodákkal. »

Teszt: Patrióta

Teszt: Patrióta

A kézműves szerénysége

Találtunk Gyulán egy olyan konyhát, amely túlmutat a mindennapi rutinon. »

Teszt: Costes

Teszt: Costes

Quadratura circuli

A kör négyszögesítése a lehetetlent próbáló erőfeszítés metaforája, ha úgy tetszik. Nyári étlapkóstolás. »

Első benyomás: Tiszavirág

Első benyomás: Tiszavirág

Tiszavirág az örökkévalóságnak

Jelentős gasztronómiai bástya van kiépülőben a Dél-Alföldön, pedig már azt hittük elesett az a terület. A Tiszavirág, éppen a tiszavirág természetének ellentmondva helyezi vissza Szeged városát a magyar gasztronómiai térképre. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (245 db): Keresett kifejezés: dohányzó | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 72 215 788  +36 30 5545 650
Nyitva:
   H-Szo:  07:00-23:00
   V:   
10:00-22:00

Cím: 7621 Pécs, Kossuth tér 5.
2 hozzászólás

Külföldi ételnevek, olasz tészták és tengeri halak helyett regionális ízeket meg egy bisztrókonyhát találunk átgondolt koncepcióval, izgalmas ételekkel, kézműves desszertekkel. Vannak esetlenségek és figyelmetlenségek, de a maga nemében nem vállal olyat, amit ne tudna teljesíteni. Nem a csúcs, de ha ez lenne a minimum, nem kellene aggódni.

Olvasói értékelés
14 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kávézó   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 26 360 047
Nyitva:
   H-Szo:  08:00-21:30
   V:   
08:00-16:00

Cím: 2083 Solymár, Terstyánszky u. 40.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   cukrászda
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 337 6379
Nyitva:
   H-P:  10:00-18:00
Cím: 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 12-14.
3 hozzászólás

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  japán,  tradicionális
Tel.:  +36 1 325 7111
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1025 Budapest, Csatárka u. 54.
0 hozzászólás galéria

A Rózsadombon található első magyar japán étterem értékét ma is az adja, mint 20 évvel ezelőtt: a tradicionális japán konyha, mely a minőségi alapanyagokon nyugszik. Rögtön látszik, nem újhullámos helyen járunk, hanem a több szigetből álló ország hagyományos értékeit tiszteletben tartó szentélyben. A japán konyhában járatlanoknak érdemes valamelyik menüvel kezdeni az ismerkedést, mely sok, itthon kevésbé ismert fogást tartalmaz, haladóbbaknak viszont a sushi-bár kötelező, hiszen az egyik legjobb az országban.

Olvasói értékelés
7 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 215 9792  +36 1 218 1099
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1092 Budapest, Kinizsi u. 30-36.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   vendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  zsidó
Tel.:  +36 1 322 1011  +36 20 213 5999
Nyitva:
   H-Cs:  11:30-24:00
   P-Szo:   
11:30-02:00

Cím: 1075 Budapest, Kazinczy u. 41.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
5 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 424 3434
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-24:00
   V:   
11:00-22:00

Cím: 1222 Budapest, Nagytétényi út 37-43.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  thai
Tel.:  +36 84 506 688
Nyitva:
 01.01-06.19 |  H-V:  11:00-24:00
 06.20-08.20 |  H-V:  08:30-24:00
 08.21-12.31 |  H-V:  11:00-24:00
Cím: 8600 Siófok, Petőfi Sándor sétány 15/a.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávéház
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi
Tel.:  +36 1 202 2165
Nyitva:
   H-Szo:  10:00-24:00
Cím: 1027 Budapest, Kacsa u. 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 327 0045
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 13.
0 hozzászólás

Kivételes kilátás, hangulatos Duna-part, rusztikus, bár kissé viseltes belsőépítészet, sok turista. Bőséges választék, pörgő, kissé modoros kiszolgálás, hatalmas adagok, viszont megbízhatóan, de nem túl izgalmasan elkészített ételek. Olasz hangulatú hely, olaszos fogásokkal és mediterránra hajazó hangulattal, ahol az ételek túlméretezettsége igyekszik elrejteni a hibákat. Korrekt borválaszték, magas árakon.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 8 pho

Top 8 pho

A múlt év újabb fejezetet nyitott a magyar gasztroforradalomban. Nemcsak a minőségi, magyaros helyek szaporodtak, hanem soha nem látott számban nyílt mindenféle nemzeti, autentikus étterem is. A thai és a mexikói mellett viszonylag új jelenség a vietnami gasztronómia előretörése, azon belül is a pho-mánia kiteljesedése, ami idén éri el csúcspontját. De hol is ehetünk jó marhahúslevest rizstésztával? »

Legjobb budapesti levesbárok

Legjobb budapesti levesbárok

Az elmúlt időszakban sorra nyíltak meg a levesbárok. Szeretjük az alábbiakat. »

Top 10 kávézó

Top 10 kávézó

A hazai megszállottak! »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Fehércsoki mousse puszedli fagylalttal

Fehércsoki mousse puszedli fagylalttal

Egy parádés desszert a Salon étterem karácsonyi kínálatából

»

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Heiszler Olivér

Heiszler Olivér

Jó helyeket erősített itthon Heiszler Olivér.Cyrano, Costes, Chateau Visz, Onyx, Aranyszarvas - csupa-csupa jó falat. A Mákban, még Huszár Krisztián ideje alatt tiszteletbeli baszk lett, hogy aztán pár évre rá ott álljon Baszkföldön, Ruben Trincado és Martin Berasategui mellett. Egy Padron erejéig bekukkantott Magyarországra, aztán már ment is tovább. Most épp Londonban van. »

Moldován Viktor

Moldován Viktor

Japánból jártam haza sztázsolni

Beszélgetés egy Japánban dolgozó fiatal, magyar séffel, aki bár szülőhazájába járt vissza sztázsolni, mégis abból csinált karriert, amit itthon, a vendéglátóipari középiskolában majd utána a gyakorlatban is megtanult hosszú évekkel ezelőtt. »

Bouillabaisse

Bouillabaisse

Ted Aprajev receptje

Még a nyáron történt. A dalmát tengerparton egy hallevesben egyesült sok-sok náció. Mítoszok és a pikáns valóság a bouillabaisse körül. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink