Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Gallok Budán - 3.rész

Gallok Budán - 3.rész

Elzász a központban

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata Elzász (Alsace) régiójának ízeivel folytatódik! 2015. április 23-25. között, külön étlapon, szabadon választható formában találkozhatunk Franciaország gasztronómiai büszkeségeivel, olyan ételekkel, melyeket "kötelezően ismerni kell”. Részletek a Larus Étterem weboldalán. »

Várvizi, a purista

Várvizi, a purista

Nem a túlhajtott nyelvtisztaságot kereső értelemben, hanem a stílustisztaságra való törekvést látom az ételkompozícióiban, mint a Le Corbusier által alapított avantgardista művészeti iránynál, ami az abszolút objektív konstruktivitás lehetőségét keresi. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (243 db): Keresett kifejezés: dohányzó | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 20 779 3356
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 72 516 720
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-23:00
   V:   
11:00-16:00

Cím: 7621 Pécs, Citrom u. 18.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   borház
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz,  tradicionális
Tel.:  +36 1 486 1665
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 13.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  kubai
Tel.:  +36 20 388 2738
Nyitva:
   H-Cs:  11:00-01:00
   P-Szo:   
11:00-03:00

   V:   
11:00-01:00

Cím: 1074 Budapest, Dob u. 57.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 96 470 139  +36 70 313 6102
Nyitva:
   V-H:  11:00-16:00
   K-Szo:   
11:00-21:00

Cím: 9090 Pannonhalma, Szabadság tér 1.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 72 512 500
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 7624 Pécs, Alkotmány u. 8
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  olasz,  mediterrán
Tel.:  +36 1 224 7424
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1012 Budapest, Lovas út 41.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   kisvendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 201 4545
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-16:00
Cím: 1015 Budapest, Fazekas u. 4.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 405 3768
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1161 Budapest, Csömöri út 80.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 302 6473
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1051 Budapest, Arany János u. 9.
5 hozzászólás galéria

Trattoria a budapesti aszfaltrengetegben. Belvárosi intézmény, az olasz könnyedség, mediterrán életérzés tökéletes színtere. Nagy befogadóképességű, szinte nonstop üzemelő olasz étterem. Az étlap az olasz klasszikusok megunhatatlan gyűjteménye. Házi készítésű tészták, friss halak, zaftos húskészítmények, nagy olasz borok: minden együtt van az olasz élményhez. Ehhez még kivételesen felkészült, rendkívül készséges és szórakoztató pincérek is hozzájárulnak, akik nélkül nem működik a „színház”. Igazi olasz meló. Az egésznek pedig a motorja Magyarország kedvenc olasza: Gianni Annoni, akinek személyes temperamentuma és igényessége határozza meg a magas minőséget. Rosario séf úgyszintén érti a dolgát, trattoria a javából.

Olvasói értékelés
21 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

13.0

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>
Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Házinyúl-comb „vadas”

Házinyúl-comb „vadas”

Csomós András (Dűlő) receptje

Vidéki lelkész gyerekként hála Istennek a vadas vadból volt – mondja a miskolci Dűlő séfje, Csomós András. „Édesanyámnak is nagymamámnak is ez volt az egyik „nagy” fogása. A húst hosszan pácolták zöldségekkel és fűszerekkel, majd körbesütötték és irány a sütő, a zöldségek is ott pirultak a tepsiben. Csomós számára ma már a vadas elképzelhetetlen friss babér vagy kapribogyó nélkül és nem feltétlenül vadból vagy marhából készül. Most épp nyúlból. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Ifjú séftehetségek a konyhán

Ifjú séftehetségek a konyhán

A Fricskás fiúk fél éve vezetik a konyhájukat Csongrádi Csabával karöltve, munkájukat pedig mi is díjaztuk az Év Ifjú Séftehetségei elismeréssel a 2015-ös Hennessy-Dining Guide Év Étterme Gálán. De ki ez a két srác és mit szeretnének képviselni? »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink