Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

A Larusban bejárják Franciaországot

A Larusban bejárják Franciaországot

Az év egyik legizgalmasabb gasztronómiai programsorozata kezdődik februárban, a Larus Étteremben, a Gesztenyéskert mellett. »

Teszt: Alabárdos

Teszt: Alabárdos

Séftükör

Bicsár Attila már a kanapén fekszik. Gasztropszichológusa akarva-akaratlanul: Ted Aprajev. »

Első benyomás: <br>Oinos

Első benyomás:
Oinos

Cseréptörés - Első benyomás

A Rákóczi téren az ősszel nyílt egy olasz étterem, a csarnok épületében, tágas kirakataival a térre néz. Autentikus olasz étteremnek mondja magát, az étlap is erről tanúskodik. Pizza-választékkal természetesen. A neve Oinos. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Első benyomás: <br>Mandarin

Első benyomás:
Mandarin

Jelentős lépés a Mandarin bisztró megjelenése, kiváltképp azért, mert példamutató lehet az ázsiai, kínai konyha értékálló közvetítésében. »

Teszt: <br>Rév Csárda

Teszt:
Rév Csárda

Halászok hamisítatlan halászleve készül a Rév Csárdában. »

Első benyomás:<br>Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás:
Ciao Pizzeria & Rosticceria

Első benyomás - olaszt tankolni

„Menjünk ebédelni az olaszhoz, a benzinkútra!” Egyre gyakrabban mondják ezt nekem pécsi ismerőseim, ha találkozni szeretnék velük. Elmentem. Ebédelni, vacsorázni, sőt még reggelizni is. »

Első benyomás: <br>Balkán Bisztró

Első benyomás:
Balkán Bisztró

Ha azt hitted eddig, hogy a Montenegrói Gurman a délszláv gasztronómia hazai bástyája, akkor ülj fel a vonatra és látogass el a Balkán Bisztróba. »

Első benyomás: <br>Kanpai Izakaya

Első benyomás:
Kanpai Izakaya

Valóságos kis ékszerdoboz ez a körúti, lampionos, világos érzetű, szelíden modern bisztró. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (243 db): Keresett kifejezés: dohányzó | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 20 779 3356
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1117 Budapest, Október 23. u. 8-10.
1 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 72 516 720
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-23:00
   V:   
11:00-16:00

Cím: 7621 Pécs, Citrom u. 18.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 20 239 8448
Nyitva:
   P-Szo:  19:00-23:00
   V:   
12:00-16:00

Cím: 8274 Köveskál, Fő u. 6.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   borház
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz,  tradicionális
Tel.:  +36 1 486 1665
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1056 Budapest, Belgrád rakpart 13.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  kubai
Tel.:  +36 20 388 2738
Nyitva:
   H-Cs:  11:00-01:00
   P-Szo:   
11:00-03:00

   V:   
11:00-01:00

Cím: 1074 Budapest, Dob u. 57.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   fogadó
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 72 512 500
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 7624 Pécs, Alkotmány u. 8
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  olasz,  mediterrán
Tel.:  +36 1 224 7424
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1012 Budapest, Lovas út 41.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi
Tel.:  +36 1 422 0222
Nyitva:
   H-V:  12:00-16:00 
18:00-23:00

Cím: 1146 Budapest, Városligeti tó sziget  
2 hozzászólás galéria

Romantikus, a városligeti csónakázótó partján álló étterem. Húszéves történetet mondhat a magáénak. Szellős, minden oldalra nyitott teraszok veszik körbe. Változatlanul a nagyvonalúság, ízléses elegancia jellemzi. Látványnak ott vannak még a Vajdahunyad vára tüske tornyai, különösen holdfényben, és a szélesen elterülő csillogó víztükör és a kacsák. Változatos étlap erős hangsúllyal a nemzetközi klasszikusokra, tészták, halak, szezonális saláták, ugyanakkor válogatott magyar fogásokkal, mint libamáj, marhapofa. Házias ételek klasszikus ízekkel szintén nagy beleérzéssel készülnek. A konyha minden hangszeren játszik. Josper kemencében sütött húsok ideális állagban, változatos szószokkal, köretekkel. Összeszokott, kifogástalan szerviz, egyedülálló hangulat, budapesti kötelező megálló.

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

12.5

Típus:   kisvendéglő
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar
Tel.:  +36 1 201 4545
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-16:00
Cím: 1015 Budapest, Fazekas u. 4.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 302 6473
Nyitva:
   H-V:  12:00-24:00
Cím: 1051 Budapest, Arany János u. 9.
5 hozzászólás galéria

Trattoria a budapesti aszfaltrengetegben. Belvárosi intézmény, az olasz könnyedség, mediterrán életérzés tökéletes színtere. Nagy befogadóképességű, szinte nonstop üzemelő olasz étterem. Az étlap az olasz klasszikusok megunhatatlan gyűjteménye. Házi készítésű tészták, friss halak, zaftos húskészítmények, nagy olasz borok: minden együtt van az olasz élményhez. Ehhez még kivételesen felkészült, rendkívül készséges és szórakoztató pincérek is hozzájárulnak, akik nélkül nem működik a „színház”. Igazi olasz meló. Az egésznek pedig a motorja Magyarország kedvenc olasza: Gianni Annoni, akinek személyes temperamentuma és igényessége határozza meg a magas minőséget. Rosario séf úgyszintén érti a dolgát, trattoria a javából.

Olvasói értékelés
21 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

13.0

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | << | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 >>

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10+2 koktélbár

Top 10+2 koktélbár

Nem csak (sőt!) szerelmeseknek

Túl a bizarr színű, apró kis ernyőkkel pompázó, ’90-es évekbeli csodákon, ma már számtalan helyen tudunk jobbnál jobb mixeket választani. S ha akarjuk, már kategóriák szerint is szelektálhatunk. »

Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Libazúza vadas krémben

Libazúza vadas krémben

Jahni László (Kistücsök) receptje

Hogyan néz ki a vadas, ha egy kicsit Márton-napra van hangolva. A Kistücsök étterem megmutatja. »

Vadas

Vadas

Patrióta kisvendéglő receptje

A Patrióta étterem vezetőinek nincs túl sok pozitív emléke a „vadas"-ról. Felrémlik a szálasra főtt, fogba tapadó marhahús, az édes-lisztes "bevonóképes" mártás és az állaga alapján mozsárágyú lövedéknek is alkalmas zsemlegombóc. A Nyakleves után a Patrióta kisvendéglő gondolja újra a vadast. »

Préselt gyöngytyúk színes karfiol-<br>rizottóval

Préselt gyöngytyúk színes karfiol-
rizottóval

Alabárdos étterem főhajtása

Ahhoz, hogy Molnár Gábor eljusson Lyonba, először a hazai selejtezőben kellett jól, első helyen szerepelnie. 2014. március 12-én az Alabárdos és az Arany Kaviár séfjét utasította maga mögé. Bicsár Attila és az Alabárdos csapata ezzel a tányérral hajt fejet Gábor teljesítménye előtt. »

Mochi

Mochi

Funky Pho desszertje

A mochi egy kókusztejes, rizslisztes massza, amelynél fontos eltalálni a tökéletes állagot: ha túl lágy, a minimális esztétikai élményt is mellőzve nyúlik-folyik, amerre lát, ha túl szilárd, akkor kellemetlen lisztes íze van. »

“Vagy teljes gőzzel vagy sehogy”

“Vagy teljes gőzzel vagy sehogy”

Diákokkal beszélgettünk a Bocuse d’Or kapcsán a szakácsszakma mai helyzetéről, a motiváltságról, a szenvedélyről és a szakma iránti elkötelezettségről, valamint a harmadik commis-k szerepéről Molnár Gáborék felkészülése alatt. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink