Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Görög Sunday Brunch

Görög Sunday Brunch

ARAZ lakoma

Októbertől visszatér a közkedvelt Sunday Brunch, minden hónapban megújuló tematikával, korlátlan ételfogyasztással, valamint ingyenes tetőkerti wellness-belépővel! Októberben Görögország ízeit kóstolhatják meg a hozzánk betérő vendégek, egy kellemes vasárnapi ebéd keretében, az ARAZ luxuskörnyezetében. »

Nyiss a világ ízeire és önmagadra!

Nyiss a világ ízeire és önmagadra!

Október 1-én indul a GasztroWerk

Startupok, vadiúj hazai és nemzetközi ízek, friss trendek - a 8. alkalommal induló GasztroWerk legújabb programjában minden szerepel, ami finom, eredeti és közösségi. A Werk Akadémia egyedülálló programja 2010 óta a progresszív hazai és nemzetközi gasztronómiai törekvések élményműhelye, civilek és profik, ínyencek és gasztrovállalkozók iránytűje a vendéglátás világában. »

Ezt a gasztro-koncert élményt nem szabad kihagyni!

Ezt a gasztro-koncert élményt nem szabad kihagyni!

A Budapest Bisztró legjobb fogásaival és egy különleges Váradi Roma Café esttel ünnepli második születésnapját.

A belváros magyaros bisztrója nagyszabású partyval ünnepli sikerének második évfordulóját. A születésnapi este különlegessége, hogy a téli időszakban stúdiómunkálataik miatt egyedül itt lép majd fel a Váradi Roma Café. Hamisítatlan, belsőséges bárhangulat és igazi örömzenélés várható, így a Budapest Bisztró törzsvendégei és a barátai mellett a Váradi Roma rajongók is igazi csemegére számíthatnak. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Első benyomás:<br> Gótika

Első benyomás:
Gótika

A Szentháromság téren valóban hiánypótló - saját önmeghatározásuk szerint - gasztrokocsma, ételbár nyílt a napokban? »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Első benyomás: <br>Konyha

Első benyomás:
Konyha

Godot már nincs itt, s vélhetően nem is lesz. Ám Ilja Volkovnak, Moravcsik Bélának és Fecske Fanninak köszönhetően viszont van helyette étterem. »

Első benyomás: <br>Olivola

Első benyomás:
Olivola

Kis mediterrán sziget Kecskemét belvárosában, a gyönyörűen felújított Rákóczi úton. Igazi olasz paradicsom ez, kiváló, érett és zamatos, melyet meglágyít egy csepp olívaolaj, és megbolondít a bazsalikom illata. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (85 db): Keresett kifejezés: olasz | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +3630 686 8019
Nyitva:
   H-P:  09:00-22:00
   Szo:   
11:00-22:00

Cím: 1065 Budapest, Hajós u. 13-15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz,  mediterrán
Tel.:  +3624 656-767
Nyitva:
   H-Szo:  10:00-22:00
   V:   
10:00-16:00

Cím: 2330 Dunaharaszti, Erzsébet u. 20.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   gyorsétterem   bio
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  olasz,  vegetáriánus
Tel.:  +36 1 000 0000
Nyitva:
   H-P:  11:00-18:00
Cím: 1061 Budapest, Király u. 6.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  magyar,  olasz
Tel.:  +36 1 882 3080
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1074 Budapest, Dob u. 63
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 269 0629
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 8.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep


Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  olasz
Tel.:  +36 52 428 180  +36 20 926 2495
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 4028 Debrecen, Damjanich u. 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 235 0320
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 1056 Budapest, Váci u. 72.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 30 693 5300
Nyitva:
   Cs-Szo:  11:00-23:00
   V-Sze:   
11:00-22:00

Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +3670 333 2095
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1123 Budapest, Alkotás út 53
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 267 5268
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 levesbár

Top 10 levesbár

Hűtenek-fűtenek, egyre több van belőlük és szerencsére köztük sok-sok jó. Kedvenc budapesti levesbárjaink. »

Top 10 kávézó

Top 10 kávézó

A hazai megszállottak! »

Csokoládétorta

Csokoládétorta

Mizsei János (MÁK) készítette

A Vintage Bazaar név már a hazai gasztronómia főszereplőinek is egyre jobban cseng. A MÁK desszertjeinek egy részét tányérjaikban tálalja. Például ezt a csokitortát. »

Holland sajtsaláta, <br>burgonya<br>-gombóc, <br>snidling-<br>szósszal,<br>oliebollen

Holland sajtsaláta,
burgonya
-gombóc,
snidling-
szósszal,
oliebollen

A Dizájn hét apropóján holland menüt mutatott a TERMINAL. És, hogy ne menjen feledésbe a naracssárga titok, a séfek megosztják a receptet. »

Krémes mangalicamáj <br>körtével

Krémes mangalicamáj
körtével

Sárközi Ákos receptje

Október 9-én kiosztották a Gault&Millau díjakat. Az év étterme a nemrég Michelin-csillagot is elnyert Borkonyha lett. Felelevenítjük a hely szellemi agytrösztjének, Sárközi Ákosnak a húsalmáját. »

Kétsajtos-sütőtökös torony <br>pirított pucér dióval

Kétsajtos-sütőtökös torony
pirított pucér dióval

A puha sütőtök édességét fokozza a sült cékla, dióságát pedig a pirított és ruhájától megfosztott, krémes dió. Remekül passzolnak a semleges ízű mozzarellával és az intenzívebb kéksajttal. Minderre a balzsamecetes öntet felel. »

Ánizsmagos zöldborsó-<br>főzelék füstölt kacsamellel

Ánizsmagos zöldborsó-
főzelék füstölt kacsamellel

A napokban nyitott Hokedliben főzték

Ilyen is lehet a zöldborsófőzelék. Sinkó Borit, a Hokedli tulajdonosát Krúdy ihlette. »

Bayer Péter

Bayer Péter

Mi a helyzet az erdélyi gasztronómiával? A Danubius Health Spa Resort Bradet konyhafőnöke mesél. »

Étteremkalauzok

Étteremkalauzok

Michelin és Gault Millau

Az anekdota szerint a Relais de Poquerolles étterem séfje 1958-ban öngyilkosságot követett el, amikor elvesztette Michelin csillagait. A történet annyira drámai és egyben szívszorongató, hogy senkinek nem jutott eszébe megkérdőjelezni, pedig igazából semmi ilyesmi nem történt. »

Mokkakávé

Mokkakávé

Mosógépek inspirálták a kéváéfőző tervezőjét. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink