Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Húsvéti büféebéd a Sofitelben

Húsvéti büféebéd a Sofitelben

Felejthetetlen Húsvét vasárnapi büféebéd, hatalmas csokinyuszi és az elmaradhatatlan francia piaci hangulat Jeremy Cayron főszakács ajánlásával! »

Kulináris randevú

Kulináris randevú

8 étterem, 8 világnézet, 8 kreatív séf, egy küldetés = mini SVÉT!

2014-től új időszámítás kezdődik. A Stílusos Vidéki Éttermiség valamennyi tagját reprezentáló évi egy nagyszabású rendezvény mellett több kisebb esemény színesíti az évet mini SVÉT néven. Az első ilyen rendezvényre 2014. április 19-20-án kerül sor. A Hú!SVÉT fantázianevű kétnapos gasztroünnepnek ezúttal Palkonya és a vele szomszédos Villány ad otthont. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Nespresso

Nespresso

A megszokott minőség a HoReCa-ban is

A Nespresso kapszulás rendszereit azért fejlesztette, hogy az olasz kávézókból jól ismert eredeti espresso minőséget otthoni vagy üzleti környezetben is megkaphassák a fogyasztók. Itthon még kevéssé elterjedt, de Nyugat-Európában előszeretettel használják a Nespresso üzleti fogyasztásra szánt gépeit, kávéit irodai környezetben, illetve a HORECA szektorban »

Teszt: Walter

Teszt: Walter

Ha az ember történetesen nagyvárosi, állandóan lüktető környezetben éli a napjai nagy részét, óhatatlanul is vágyik arra, hogy időről-időre kiszakadjon ebből a mesterséges közegből. Hogy egy kicsit le tudjon lassulni, bámészkodhasson és lássa, a fővárosi szívdobogáson kívül az ország vérkeringésének van még jó néhány igazán klassz állomása. Perbál például ilyen. És igazán szerethető. »

Teszt: Macesz Huszár

Teszt: Macesz Huszár

Nem kell, de nem ártana, ha a két irányt képes lenne kulináris értelemben ötvözni: Izrael konyhája legyen, vagy a magyar-zsidó, közép-európai polgári, kicsit bécsi, majd német befolyással pestivé lett konyhát vigye, némiképp modern köntösben. Vagy csak egy újabb unalomba szürkülő vendéglátós vállalkozás, ami történetesen a pesti gettó narratívát tekinti eladható terméknek. »

Teszt: Borkonyha

Teszt: Borkonyha

Esztétika és ízharmónia

Ha van titka, akkor talán az, hogy mindenféle túlzástól abszolút mentes. Ha valaki punk helyen enne, ez nem az. »

Teszt: Sárga Borház

Teszt: Sárga Borház

Minek is nevezzelek?

A Sárga Borház, amely az elmúlt években meghatározó színe volt a régió gasztro térképének, az utóbbi időben minta önmeghatározási vitába keveredett volna magával. »

Teszt: Mák

Teszt: Mák

Az eddigi séf-helyettes vette át a konyhát. A Mák 3.0-ás verzió is bevált, másoknak is ajánljuk. »

Teszt: Anyukám Mondta

Teszt: Anyukám Mondta

Bár a hangulat toszkán, de nagyképűen akár fúziósnak is nevezhetnénk, épp jól ötvözi a vágyott olaszságot a magyar táj által kínált csodákkal. »

Teszt: Patrióta

Teszt: Patrióta

A kézműves szerénysége

Találtunk Gyulán egy olyan konyhát, amely túlmutat a mindennapi rutinon. »

Teszt: Costes

Teszt: Costes

Quadratura circuli

A kör négyszögesítése a lehetetlent próbáló erőfeszítés metaforája, ha úgy tetszik. Nyári étlapkóstolás. »

Első benyomás: Tiszavirág

Első benyomás: Tiszavirág

Tiszavirág az örökkévalóságnak

Jelentős gasztronómiai bástya van kiépülőben a Dél-Alföldön, pedig már azt hittük elesett az a terület. A Tiszavirág, éppen a tiszavirág természetének ellentmondva helyezi vissza Szeged városát a magyar gasztronómiai térképre. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (88 db): Keresett kifejezés: olasz | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   café   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 34 372 093
Nyitva:
   V-Cs:  12:00-24:00
   P-Szo:   
12:00-03:00

Cím: 2831 Tarján, . sporttelep .
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +3630 686 8019
Nyitva:
   H-P:  09:00-22:00
   Szo:   
11:00-22:00

Cím: 1065 Budapest, Hajós u. 13-15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   pizzéria   ristorante
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 505 5851
Nyitva:
   V-Cs:  11:00-22:00
   P-Szo:   
11:00-23:00

Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz,  mediterrán
Tel.:  +3624 656-767
Nyitva:
   H-Szo:  10:00-22:00
   V:   
10:00-16:00

Cím: 2330 Dunaharaszti, Erzsébet u. 20.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   gyorsétterem   bio
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  olasz,  vegetáriánus
Tel.:  +36 1 000 0000
Nyitva:
   H-P:  11:00-18:00
Cím: 1061 Budapest, Király u. 6.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  magyar,  olasz
Tel.:  +36 1 882 3080
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1074 Budapest, Dob u. 63
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 301 0967
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1054 Budapest, Vécsey u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 269 0629
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 8.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep


Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  olasz
Tel.:  +36 52 428 180  +36 20 926 2495
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 4028 Debrecen, Damjanich u. 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 235 0320
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 1056 Budapest, Váci u. 72.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 30 693 5300
Nyitva:
   Cs-Szo:  11:00-23:00
   V-Sze:   
11:00-22:00

Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  olasz
Tel.:  +36 22 594 200
Nyitva:
 02.28-11.30 |  H-V:  12:00-20:00
Cím: 8087 Alcsútdoboz, Mária völgy .
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 267 5268
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás u. 3.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 8 pho

Top 8 pho

A múlt év újabb fejezetet nyitott a magyar gasztroforradalomban. Nemcsak a minőségi, magyaros helyek szaporodtak, hanem soha nem látott számban nyílt mindenféle nemzeti, autentikus étterem is. A thai és a mexikói mellett viszonylag új jelenség a vietnami gasztronómia előretörése, azon belül is a pho-mánia kiteljesedése, ami idén éri el csúcspontját. De hol is ehetünk jó marhahúslevest rizstésztával? »

Legjobb budapesti levesbárok

Legjobb budapesti levesbárok

Az elmúlt időszakban sorra nyíltak meg a levesbárok. Szeretjük az alábbiakat. »

Top 10 kávézó

Top 10 kávézó

A hazai megszállottak! »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Fehércsoki mousse puszedli fagylalttal

Fehércsoki mousse puszedli fagylalttal

Egy parádés desszert a Salon étterem karácsonyi kínálatából

»

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Heiszler Olivér

Heiszler Olivér

Jó helyeket erősített itthon Heiszler Olivér.Cyrano, Costes, Chateau Visz, Onyx, Aranyszarvas - csupa-csupa jó falat. A Mákban, még Huszár Krisztián ideje alatt tiszteletbeli baszk lett, hogy aztán pár évre rá ott álljon Baszkföldön, Ruben Trincado és Martin Berasategui mellett. Egy Padron erejéig bekukkantott Magyarországra, aztán már ment is tovább. Most épp Londonban van. »

Moldován Viktor

Moldován Viktor

Japánból jártam haza sztázsolni

Beszélgetés egy Japánban dolgozó fiatal, magyar séffel, aki bár szülőhazájába járt vissza sztázsolni, mégis abból csinált karriert, amit itthon, a vendéglátóipari középiskolában majd utána a gyakorlatban is megtanult hosszú évekkel ezelőtt. »

Bouillabaisse

Bouillabaisse

Ted Aprajev receptje

Még a nyáron történt. A dalmát tengerparton egy hallevesben egyesült sok-sok náció. Mítoszok és a pikáns valóság a bouillabaisse körül. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink