Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Első benyomás: <br>Baraka

Első benyomás:
Baraka

Újranyitott a Baraka a Dorottya utcai Dorottya Palace-ban. Ez már a harmadik lokáció. Jobb helyen nem is lehetne. Remélem véglegesen hazatalált. »

Első benyomás: <br>Spaletta

Első benyomás:
Spaletta

Érdekes köröket ír néha az élet. Kecskemét központjában áll egy több mint százéves ház, ami a múlt század elején sördepóként üzemelt. Aztán volt ez is, az is. Pár hónapja visszatalált önmagához. »

Első benyomás: <br>Zeller

Első benyomás:
Zeller

Jó, hogy van egy ilyen igazi szeretettel, őszinte lelkesedéssel, átlagon felüli kulináris hozzáértéssel menedzselt hely a városban, annak is egy elég meglepő pontján. Bátorság, kitartás, önbizalom mindezek megtérülni látszanak. Brávó. »

Első benyomás: <br>Végállomás Bistorant

Első benyomás:
Végállomás Bistorant

A Végállomás Bistorant rajta van a helyes vágányon. Tudás, szenvedély, megfelelő alapanyagok, technikai tudás megléte - ezekre nem lehet panasz. Még több bátorsággal az országos mezőnyben is előrébb törhetne. »

Első benyomás: <br>Black Cab Pub

Első benyomás:
Black Cab Pub

Már zarándokhely -

Szombathelyen mindig is lehetett jókat enni, átlagból kiemelkedő éttermet azonban már nehezebb volt találni. Ez idáig. »

Első benyomás: <br>Fricska

Első benyomás:
Fricska

Már régóta váratott magára egy figyelmeztető fricska a jóllakottan megállapodott, babérjaikon trónoló önelégült magyar vendéglősökre, egy ébresztő fricska, nem agresszív, nem tolakodó, de azért csípős fricska, hogy ébresztő hölgyeim és uraim: van még min javítani, van még mit tanulni. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (88 db): Keresett kifejezés: olasz | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   café   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 34 372 093
Nyitva:
   V-Cs:  12:00-24:00
   P-Szo:   
12:00-03:00

Cím: 2831 Tarján, . sporttelep .
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +3630 686 8019
Nyitva:
   H-P:  09:00-22:00
   Szo:   
11:00-22:00

Cím: 1065 Budapest, Hajós u. 13-15.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   pizzéria   ristorante
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 505 5851
Nyitva:
   V-Cs:  11:00-22:00
   P-Szo:   
11:00-23:00

Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz,  mediterrán
Tel.:  +3624 656-767
Nyitva:
   H-Szo:  10:00-22:00
   V:   
10:00-16:00

Cím: 2330 Dunaharaszti, Erzsébet u. 20.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   gyorsétterem   bio
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  olasz,  vegetáriánus
Tel.:  +36 1 000 0000
Nyitva:
   H-P:  11:00-18:00
Cím: 1061 Budapest, Király u. 6.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   bisztró
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  magyar,  olasz
Tel.:  +36 1 882 3080
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1074 Budapest, Dob u. 63
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 269 0629
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 1055 Budapest, Nyugati tér 8.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep


Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  nemzetközi,  olasz
Tel.:  +36 52 428 180  +36 20 926 2495
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 4028 Debrecen, Damjanich u. 22.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 235 0320
Nyitva:
   H-V:  11:30-24:00
Cím: 1056 Budapest, Váci u. 72.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   bisztró   borbár
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 70 770 9803
Nyitva:
   V-Cs:  11:00-24:00
   P-Szo:   
11:00-01:00

Cím: 1084 Budapest, Rákóczi tér 7.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 30 693 5300
Nyitva:
   Cs-Szo:  11:00-23:00
   V-Sze:   
11:00-22:00

Cím: 1024 Budapest, Lövőház u. 2-6.
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +3670 333 2095
Nyitva:
   H-V:  11:00-24:00
Cím: 1123 Budapest, Alkotás út 53
0 hozzászólás galéria

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 267 5268
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
Top 10 torta Budapesten

Top 10 torta Budapesten

De hol lehet a legfinomabbakhoz hozzájutni? Erre kerestük a választ. »

Cuculimonádé

Cuculimonádé

Mahung receptje

A Mahungot megkértük, hogy itassa le az édesanyákat. A Cuculimonádé-hörpintéshez nem is kell olyan bátornak lenni. »

Házinyúl-comb „vadas”

Házinyúl-comb „vadas”

Csomós András (Dűlő) receptje

Vidéki lelkész gyerekként hála Istennek a vadas vadból volt – mondja a miskolci Dűlő séfje, Csomós András. „Édesanyámnak is nagymamámnak is ez volt az egyik „nagy” fogása. A húst hosszan pácolták zöldségekkel és fűszerekkel, majd körbesütötték és irány a sütő, a zöldségek is ott pirultak a tepsiben. Csomós számára ma már a vadas elképzelhetetlen friss babér vagy kapribogyó nélkül és nem feltétlenül vadból vagy marhából készül. Most épp nyúlból. »

Kókuszgolyó keksz

Kókuszgolyó keksz

Márk Szonja (Édesem) receptje

"Modern házias sütemények vannak nálam. Úgy képzelem, hogy olyan, mint amikor a nagymama egész nap süt, és délután beállít hozzá a család" - nyilatkozta nekünk Márk Szonja, az Édesem megálmodója . Ez a kókuszos keksz mindennek ékes bizonyítéka. »

Csomós András

Csomós András

Csomós András az IKON-ban megtanulta, hogy illik óvatosan közelíteni a vendégekhez. Nem rohan ajtóstul a házba, nem akar gyorsan „népnevelni”, ellenben a humort, na, azt fontosnak tartja. A miskolci Dűlőben többek között ezzel szoktatja a vendéget a jóra. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink