Főoldal    |    Bloggerek      
Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      

Húsvéti büféebéd a Sofitelben

Húsvéti büféebéd a Sofitelben

Felejthetetlen Húsvét vasárnapi büféebéd, hatalmas csokinyuszi és az elmaradhatatlan francia piaci hangulat Jeremy Cayron főszakács ajánlásával! »

Kulináris randevú

Kulináris randevú

8 étterem, 8 világnézet, 8 kreatív séf, egy küldetés = mini SVÉT!

2014-től új időszámítás kezdődik. A Stílusos Vidéki Éttermiség valamennyi tagját reprezentáló évi egy nagyszabású rendezvény mellett több kisebb esemény színesíti az évet mini SVÉT néven. Az első ilyen rendezvényre 2014. április 19-20-án kerül sor. A Hú!SVÉT fantázianevű kétnapos gasztroünnepnek ezúttal Palkonya és a vele szomszédos Villány ad otthont. »

Inspiráló harmónia

Inspiráló harmónia

Egy íz, amelyben benne van Richard Hennessy öröksége, közel 250 év tapasztalat, Cognac elsőrendű termővidékei és a ház páratlan borpárlat készlete. A Hennessy kivételes aromájú, harmonikus házasításait nemcsak a gourmet közönség kóstolja szívesen, de a kísérletező kedvű séfek is örömmel használják fel különleges fogások, desszertek elkészítésekor. A cognac ház ezért örömmel támogatja a legjobb éttermeket díjazó Hennessy-Dining Guide Év Étterme gálát és az időtálló értékek átemelését a kortárs gasztronómiába. »

Nespresso

Nespresso

A megszokott minőség a HoReCa-ban is

A Nespresso kapszulás rendszereit azért fejlesztette, hogy az olasz kávézókból jól ismert eredeti espresso minőséget otthoni vagy üzleti környezetben is megkaphassák a fogyasztók. Itthon még kevéssé elterjedt, de Nyugat-Európában előszeretettel használják a Nespresso üzleti fogyasztásra szánt gépeit, kávéit irodai környezetben, illetve a HORECA szektorban »

Teszt: Walter

Teszt: Walter

Ha az ember történetesen nagyvárosi, állandóan lüktető környezetben éli a napjai nagy részét, óhatatlanul is vágyik arra, hogy időről-időre kiszakadjon ebből a mesterséges közegből. Hogy egy kicsit le tudjon lassulni, bámészkodhasson és lássa, a fővárosi szívdobogáson kívül az ország vérkeringésének van még jó néhány igazán klassz állomása. Perbál például ilyen. És igazán szerethető. »

Teszt: Macesz Huszár

Teszt: Macesz Huszár

Nem kell, de nem ártana, ha a két irányt képes lenne kulináris értelemben ötvözni: Izrael konyhája legyen, vagy a magyar-zsidó, közép-európai polgári, kicsit bécsi, majd német befolyással pestivé lett konyhát vigye, némiképp modern köntösben. Vagy csak egy újabb unalomba szürkülő vendéglátós vállalkozás, ami történetesen a pesti gettó narratívát tekinti eladható terméknek. »

Teszt: Borkonyha

Teszt: Borkonyha

Esztétika és ízharmónia

Ha van titka, akkor talán az, hogy mindenféle túlzástól abszolút mentes. Ha valaki punk helyen enne, ez nem az. »

Teszt: Sárga Borház

Teszt: Sárga Borház

Minek is nevezzelek?

A Sárga Borház, amely az elmúlt években meghatározó színe volt a régió gasztro térképének, az utóbbi időben minta önmeghatározási vitába keveredett volna magával. »

Teszt: Mák

Teszt: Mák

Az eddigi séf-helyettes vette át a konyhát. A Mák 3.0-ás verzió is bevált, másoknak is ajánljuk. »

Teszt: Anyukám Mondta

Teszt: Anyukám Mondta

Bár a hangulat toszkán, de nagyképűen akár fúziósnak is nevezhetnénk, épp jól ötvözi a vágyott olaszságot a magyar táj által kínált csodákkal. »

Teszt: Patrióta

Teszt: Patrióta

A kézműves szerénysége

Találtunk Gyulán egy olyan konyhát, amely túlmutat a mindennapi rutinon. »

Teszt: Costes

Teszt: Costes

Quadratura circuli

A kör négyszögesítése a lehetetlent próbáló erőfeszítés metaforája, ha úgy tetszik. Nyári étlapkóstolás. »

Első benyomás: Tiszavirág

Első benyomás: Tiszavirág

Tiszavirág az örökkévalóságnak

Jelentős gasztronómiai bástya van kiépülőben a Dél-Alföldön, pedig már azt hittük elesett az a terület. A Tiszavirág, éppen a tiszavirág természetének ellentmondva helyezi vissza Szeged városát a magyar gasztronómiai térképre. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

Éttermek
Találatok (88 db): Keresett kifejezés: olasz | jelentem!
Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6
név
konyhatípus
értékelés
ár
Típus:   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 388 6902
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:00
Cím: 1031 Budapest, Monostori út 31.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
1 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  olasz
Tel.:  +36 1 209 6666
Nyitva:
   H-V:  15:00-24:00
Cím: 1118 Budapest, Hegyalja út 64.
0 hozzászólás

A barátságos, belül faburkolatos Aranyhíd étterem, a BAH csomópont közelében várja a belga sör különlegességek és az emberes adagok szerelmeseit.

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  olasz
Tel.:  +36 1 212 4508
Nyitva:
   K-Szo:  15:30-23:00
Cím: 1023 Budapest, Török u. 1.
0 hozzászólás

Egy valódi, régimódi pincekocsma alakult át a kor kihívásainak megfelelően a Török utcában. Belépve még az eredeti enteriőr fogad, de a söntésben már szembeszökő a változás.

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 354 0262
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-23:30
Cím: 1055 Budapest, Markó u. 33.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   fogadó   pub   söröző
Konyha nemzetisége, stílusa:  nemzetközi,  olasz
Tel.:  +36 96 517 452
Nyitva:
   H-V:  07:00-23:00
Cím: 9025 Gyõr, Radó sétány 1.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  olasz
Tel.:  +36 1 318 3943
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-24:00
Cím: 1052 Budapest, Aranykéz u. 2.
1 hozzászólás

A Comme chez soi neve elsőre megzavar: mediterrán ihletésű konyhát visznek olasz hangsúllyal. A fogások egyszerűek, hatalmasak és nem álcázzák magukat, semmi nagyképűség. Nincs szó csúcsgasztronómiáról, csak lelkes, közvetlen, nyitott hozzáállásról, szürreális, mégis szórakoztató hangulatról és meglepetésekről. Átlátunk a szitán, mégis őszintén örülünk minden apró figyelmességnek. A vendéglátás példamutató; már-már úgy érezzük magunkat, mintha otthon lennénk.

Olvasói értékelés
8 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 487 5412
Nyitva:
   H-Szo:  11:00-23:00
   V:   
11:00-22:00

Cím: 1123 Budapest, Alkotás u. 53.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 30 589 181
Nyitva:
   H-P:  12:00-15:00 
19:00-23:00

   Szo:   
18:00-23:00

Cím: 1072 Budapest, Dohány u. 5/a
1 hozzászólás galéria

Aki elementáris erejű élményért megy jó étterembe, ahol kimódolt ünnepélyességgel és meglepő kreációkkal kápráztatják el a vendéget, az ne a Fausto's-ba menjen. Ez az étterem a nemzetközi színvonal, a megbízhatóság, a visszafogott profizmus és az egyszerű olasz konyha rendíthetetlen temploma. Befolyásos közönség, modern enteriőr és felső kategóriás árszínvonal. Hihetetlen, de igaz, Fausto Di Vora étterme 18 éve működik Budapesten. Intézmény és AZ olasz a fővárosban.

Olvasói értékelés
13 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 354 0788
Nyitva:
   H-V:  12:00-23:30
Cím: 1074 Budapest, Dohány u. 40.
7 hozzászólás galéria

Dante Isteni színjátékának poklából a 3. kör falánkjaira utal az étterem elnevezése. Minden együtt van a gyomor mértéktelenjei számára történő színjátszáshoz. Óriási tér és magasság, rusztikus és vaskos színházi díszletre emlékeztető dizájn társulva egy átlag olasz trattoriát is felülmúló, mintegy 100 különböző fogással. Mindez várja az itáliai ízek rejtelmeiben elvegyülni vágyó „nézőt”. A jelenet összeállt, az előadás sem rossz, pláne ár–érték tekintetében.

Olvasói értékelés
11 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   ristorante
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 331 8711
Nyitva:
   H-Szo:  12:00-15:00 
18:30-23:30

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 12.
0 hozzászólás

A vendéglőnek óriási szerepe van abban, hogy kezdjük felismerni, az olasz konyha nemcsak pizzából és tésztából áll. Hagyományos, családias ételekért mindenképpen érdemes ellátogatni ide. A szezonalitás és Graziano Cattaneo séf-tulajdonos kreativitása megmutatja, tulajdonképpen miért is világhírű és követendő az olaszok étkezési kultúrája. Sok kiemelkedő étel közül lehet választani, érdemes a napi ajánlatra odafigyelni, ami mindig a piac aktuális kínálatán alapszik.

Olvasói értékelés
6 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   koktélbár
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 30 466 8974
Nyitva:
   Cs-Szo:  17:00-02:00
Cím: 1064 Budapest, Vörösmarty u. 31.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 291 0075
Nyitva:
   H-V:  12:00-20:00
Cím: 1181 Budapest, Városház u. u. 32.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   pizzéria
Konyha nemzetisége, stílusa:  magyar,  olasz
Tel.:  +36 36 418 111
Nyitva:
   H-V:  10:30-22:00
Cím: 3300 Eger, Vécsey-völgy u. 3.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
3 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem   kávézó
Konyha nemzetisége, stílusa:  olasz
Tel.:  +36 1 411 0643
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 1052 Budapest, Fehérhajó u. 5.
0 hozzászólás

Olvasói értékelés
2 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Típus:   étterem
Konyha nemzetisége, stílusa:  francia,  olasz
Tel.:  +36 88 590 070
Nyitva:
   H-V:  11:00-23:00
Cím: 8200 Veszprém, Kittenberger Kálmán u. 11.
2 hozzászólás galéria

A királynék városának festői szépségű völgyében, Veszprém legszebb részén, a Viadukt lábánál fekszik. Az étterem erőssége a mesebeli kerthelyiség kis tóval, partján kerti asztalokkal. Kánikulában a borospince kínál hűsítő nyugalmat. Az ételek kreatívak, az alapanyagok tisztességesek, a fűszerezés arányos, az adagok gourmet étteremhez mérten méretesek. A tányérok picit túlterheltek, de itt valahogy belefér, elvégre a Mediciekről van elnevezve a hely. Élményt nyújtó étterem.

Olvasói értékelés
4 szavazat alapján ratingkep

Árfekvés : pricekep

Egy oldalon megjelenített találatok száma: 10 25 50  | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 8 pho

Top 8 pho

A múlt év újabb fejezetet nyitott a magyar gasztroforradalomban. Nemcsak a minőségi, magyaros helyek szaporodtak, hanem soha nem látott számban nyílt mindenféle nemzeti, autentikus étterem is. A thai és a mexikói mellett viszonylag új jelenség a vietnami gasztronómia előretörése, azon belül is a pho-mánia kiteljesedése, ami idén éri el csúcspontját. De hol is ehetünk jó marhahúslevest rizstésztával? »

Legjobb budapesti levesbárok

Legjobb budapesti levesbárok

Az elmúlt időszakban sorra nyíltak meg a levesbárok. Szeretjük az alábbiakat. »

Top 10 kávézó

Top 10 kávézó

A hazai megszállottak! »

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Préselt házinyúl-comb sonkával, sütőtökkel, mogyoróval

Sárközi Ákos receptje

A frissen Michelin-csillagot szerzett Borkonyha étterem séfjének egyik büszkesége ez a recept. »

Fehércsoki mousse puszedli fagylalttal

Fehércsoki mousse puszedli fagylalttal

Egy parádés desszert a Salon étterem karácsonyi kínálatából

»

Galambmell karalábé-<br>krémmel és sós citrommal

Galambmell karalábé-
krémmel és sós citrommal

Mizsei János (Mák Bisztró) receptje

»

Heiszler Olivér

Heiszler Olivér

Jó helyeket erősített itthon Heiszler Olivér.Cyrano, Costes, Chateau Visz, Onyx, Aranyszarvas - csupa-csupa jó falat. A Mákban, még Huszár Krisztián ideje alatt tiszteletbeli baszk lett, hogy aztán pár évre rá ott álljon Baszkföldön, Ruben Trincado és Martin Berasategui mellett. Egy Padron erejéig bekukkantott Magyarországra, aztán már ment is tovább. Most épp Londonban van. »

Moldován Viktor

Moldován Viktor

Japánból jártam haza sztázsolni

Beszélgetés egy Japánban dolgozó fiatal, magyar séffel, aki bár szülőhazájába járt vissza sztázsolni, mégis abból csinált karriert, amit itthon, a vendéglátóipari középiskolában majd utána a gyakorlatban is megtanult hosszú évekkel ezelőtt. »

Bouillabaisse

Bouillabaisse

Ted Aprajev receptje

Még a nyáron történt. A dalmát tengerparton egy hallevesben egyesült sok-sok náció. Mítoszok és a pikáns valóság a bouillabaisse körül. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink