Bejelentkezés  |  Regisztráció   |   Hirlevél      
Első benyomás:<br> Gótika

Első benyomás:
Gótika

A Szentháromság téren valóban hiánypótló - saját önmeghatározásuk szerint - gasztrokocsma, ételbár nyílt a napokban? »

Teszt: Olimpia

Teszt: Olimpia

Ádám Csaba kivételes arányérzékkel komponálja a tányérjait, minden elem a látványon túl ínyenc funkcióval bír és szerencsére nem fél a valódi ízektől, nem butít, nem herél. »

Első benyomás: <br>Konyha

Első benyomás:
Konyha

Godot már nincs itt, s vélhetően nem is lesz. Ám Ilja Volkovnak, Moravcsik Bélának és Fecske Fanninak köszönhetően viszont van helyette étterem. »

Első benyomás: <br>Olivola

Első benyomás:
Olivola

Kis mediterrán sziget Kecskemét belvárosában, a gyönyörűen felújított Rákóczi úton. Igazi olasz paradicsom ez, kiváló, érett és zamatos, melyet meglágyít egy csepp olívaolaj, és megbolondít a bazsalikom illata. »

Sörmustra

Sörmustra

Cikkek, receptek. Mindent a sörről. »

2014-10-27 20:31:58

A türkizkék ételautó és az indiai palacsinta

A türkizkék ételautó és az indiai palacsinta

A nyár egyik slágere volt a Mika Tivadarban állomásozó „étteremkocsi”, a Kerala Dosa. Télen is folytatódhat a dél-indiai sztori. »

2014-10-24 21:51:02

Rubik-kocka után Gömböccel indulunk a szakácsolimpián

Rubik-kocka után Gömböccel indulunk a szakácsolimpián

A 2016-os magyarországi Bocuse európai döntő gálavacsorája apropóján tervek között van az Oroszlános udvar befedése is. »

2014-10-20 19:40:13

Molnár Gábor: "Nyakamon a döntő"

Molnár Gábor:

Gábor október 27-én kezdi a felkészülést Budapesten. »

2014-10-18 16:02:34

Tantit visz a táncba Pesti István

Tantit visz a táncba Pesti István

Brunóék összecsomagoltak és távoztak a Hegyvidék Központból. Helyükre Tanti érkezett, akit Pesti István fog karon. »

2014-10-16 20:22:49

A Vár: a Speiz hamburgere is megér
egy misét

A Vár: a Speiz hamburgere is megér <br>egy misét

Villámkérdések Kovács Árpádhoz, a hely új séfjéhez »

2014-10-12 19:05:46

Litauszki hamburgere

Litauszki hamburgere

A fine dining papjai is megmerítik kényes kezeiket a darált húsban. Például Litauszki Zsolt a Baltazárban. »

2014-10-12 10:25:39

Történelmi hamburgerharapások

Történelmi hamburgerharapások

Mielőtt Litauszki Zsolttal elkészítenénk a város egyik legjobb hamburgerét, történelem órát veszünk. »

2014-10-07 20:36:35

Van miért újból a Várnegyedben bóklászni

Van miért újból a Várnegyedben bóklászni

Igencsak eltérő kulináris ízléseket képes kiszolgálni a Budai Vár Gasztró Negyed »

2014-10-07 05:51:49

"Behollandult" a TERMINAL

A Design héten a TERMINAL narancssárga menüt állított össze »

2014-10-01 22:52:21

Fradi kolbász hatalmas győzelemmel

Fradi kolbász hatalmas győzelemmel

Károly Józsinál újraértelmezhetjük az életünket: a fradi kolbász, a zala felvágott, a debreceni, a virsli, a krinolin valódi fradi kolbász, valódi zala felvágott, valódi debreceni és valódi krinolin. »

2014-10-01 06:25:44

A legjobb török a városban: Pasha Bakery

A legjobb török a városban: Pasha Bakery

A volt török követségi attasé, a feleség, és a cukrász története »

2014-09-10 16:02:05

Budapest legjobb levesezője: Nyakleves

Budapest legjobb levesezője: Nyakleves

A Műegyetem tövében nyílt meg tavaly a Nyakleves. Csikesz Judit és egykori tévés kollégája együtt viszik a levesbárt. »

2014-09-08 10:54:10

Főzeléktől lesz maszatos a Hokedli

Főzeléktől lesz maszatos a Hokedli

Sinkó Bori a Street Food Show-n mutatja be főzelékbárját »

2014-08-27 19:00:45

Az ember a hamburger toplista éléről

Az ember a hamburger toplista éléről

Háda Imrével, a hazai street food Atakámjának kiötlőjével dumáltunk. UPDATE: a Gault&Millau szerint is a legjobb hamburgeres a városban, megkapta az év alternatív vendéglátás díját. »

A végzet asszonya a konyhában!

Provokatív, szexi svéd szakácskönyv - azaz ne kelljen olyan gyakran elválni ágytól és asztaltól.

A végzet asszonya a konyhában!

Ha most nálunk rendeli meg, akkor 5990 forint helyett 4490 forintért kapja meg a reprezentatív albumot. »

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Rendelje meg a Larousse enciklopédia új kiadását kedvezménnyel!

Újra kapható a Larousse Gasztronomia Lexikon. Nálunk 24 900 Ft helyett most 19 900 Ft-ért rendelheti meg! »

Top 10 levesbár

Top 10 levesbár

Hűtenek-fűtenek, egyre több van belőlük és szerencsére köztük sok-sok jó. Kedvenc budapesti levesbárjaink. »

Top 10 kávézó

Top 10 kávézó

A hazai megszállottak! »

Lazac tatár

Lazac tatár

Pesti István (Tanti) receptje

A lazac tatár mára egy kicsit elcsépelt dolog, de a Pesti István vezette Tanti szeretett volna valami könnyen érthető ételt is feltenni az étlapra. A tálalása az, ami viszont teljesen mai. Nem véletlen, hogy Istvánt a legszebben tálaló séfnek választottuk pár éve. »

Csokoládé<br>-torta

Csokoládé
-torta

Mizsei János (MÁK) készítette

A Vintage Bazaar név már a hazai gasztronómia főszereplőinek is egyre jobban cseng. A MÁK desszertjeinek egy részét tányérjaikban tálalja. Például ezt a csokitortát. »

Kétsajtos-sütőtökös torony <br>pirított pucér dióval

Kétsajtos-sütőtökös torony
pirított pucér dióval

A puha sütőtök édességét fokozza a sült cékla, dióságát pedig a pirított és ruhájától megfosztott, krémes dió. Remekül passzolnak a semleges ízű mozzarellával és az intenzívebb kéksajttal. Minderre a balzsamecetes öntet felel. »

Bayer Péter

Bayer Péter

Mi a helyzet az erdélyi gasztronómiával? A Danubius Health Spa Resort Bradet konyhafőnöke mesél. »

Értékelési szempontok    |    Impresszum    |    Médiaajánlat    |    Kapcsolat    |    Adatkezelési elveink